Какви са есенните тенденции при булките

На корицата на новия брой на изданието застава "Мис България 2012" Габриела Василева
Снимка: Диляна Флорентин

Новият есенен брой на списание ''БУЛКА'' ще ни запознае подробно с тънкостите в подготовката за сватбения ден и ще ни помогне с идеи и полезни съвети. От корицата му се усмихва "Мис България 2012" - Габриела Василева, облечена в супермодерната напоследък комбинация на булчинска рокля 2 в 1 - с подвижна долна част, която след церемониите може да се свали, за по-голямо удобство при танците.

Габриела позира в изящна фотосесия, озаглавена "Листопад", представяйки изисканите булчински предложения на български и чужди дизайнери за сезона.

Топ моделът на модна агенция "Визаж" Гергана Малкоданска пък е другото главно действащо лице в броя, която също присъства с ефектна поредица от градински снимки.

И двете фотосесии са дело на фотографката Диляна Флорентин. Модните страници на "БУЛКА" включват и специален репортаж от сватбеното дефиле "White Gallery London" през погледа на известни британски дизайнери относно визията на младоженката за 2013 г.

Освен това на страниците на изданието ни очакват новостите в грима, маникюра, прическите, парфюмите и козметични изкушения, предлагани от салоните за красота. Ще открием и ценна информация плюс стилни предложения къде да празнуваме, как да декорираме сватбеното тържество, а също и къде да пътешестваме за медения си месец.

От рубриката "Булки споделят с БУЛКА" ще разберем кой за кого и как се е оженил - любопитни истории, от които може да взаимстваме хрумвания и за нашата бъдеща сватба.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти