Меден месец пет звезди

Меден месец пет звезди
Снимка: St. Regis Hotel

Лилия Огнянова

Ако се чудите коя е любимата дестинация на богаташите за меден месец, сега ще ви кажем. Изненадващо, не е нито някой екзотичен остров или ривиера, а забързан и задъхан град със задръствания, много шум и няколко милиона население.

Ню Йорк е топ дестинацията за младоженци и то не къде да е, а в неповторимият хотел "Сейнт Регис" (St. Regis) на Пето Авеню.

Хотелът се намира в сърцето на Манхатън и е потънал в лукс. Тази година "Сейнт Регис" получи за 18-и пореден път най-висока оценка - пет звезди от Форбс.

Срещу 8000 евро на вечер щастливите младоженци се настаняват в специално създадения за млади семейства апартамент "Тифани". Той разполага с обширен хол с камина, голяма спалня с две бани и трапезария за хранене с полилеи от сребро и стъкло.

Иначе хотелът се извисява на 14 етажа и се слави с изключително добро обслужване и знаменити посетители.

Най-учудващото е, че "Сейнт Регис" хотели има из целия свят - Египет, Япония, Китай, Индонезия, Малайзия, Тайланд, Мексико, САЩ, Великобритания, остров Мавриции, Френска Полинезия, Италия, Катар, Обединени арабски емирства и Сингапур, и все пак най-предпочитан за меден месец остава филиала в Ню Йорк.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти