Каква ще е модата на есента

Каква ще е модата на есента
Снимка: netinfo

Реално още не е настъпило лятото, а ние вече ви занимаваме с есенните тенденции в облеклата. Както знаем обаче в модния сектор часовникът тиктака поне шест месеца преди всички останали, така че няма как да не се съобразим с тази тенденция. Затова, без да губим нито минута повече ви докладваме каква ще бъде мъжката и дамската визия за есента, зададена от шведския бранд "Ейч енд Ем" ("H&M").

Път на дамите
Какво би била една дреха без точната материя и усета към детайла. Е, по отношение и на двата компонента жената, избрала есенния си аутфит с логото на "Ейч енд Ем", трудно ще изпита разочарование. Основната тема тук е минимализмът, а сред отделните творчески решения откриваме палто от туид във формата на пашкул с кимоно ръкави, дълги жилетки с едра плетка, пуловери с ресни и блузи с качулки. При панталоните кройките варират от стеснени шалвари с цип на глезена до клинове в ярки цветове и абстрактни принтове.

Ефектните аксесоари открай време са задължителна част от колекциите на "Ейч енд Ем", а този път на ход са гривните със старинен дизайн, обемните перлени колиета с инкрустирани цветни камъни, каскетите и чантите, украсени с мъниста, а също и високите кецове с платформа, които ни връщат към небрежния шик на 90-те.

Път на господата
В мъжката мода бягството от каноните се случва по-трудно, но за наша радост сивото есенно настроение доста по-лесно ще бъде надвито с визия, включваща елегантни сака с тесни ревери, пуловери с поло яка и леко скъсени панталони във виненочервено и тревнозелено. Сред материите превес взимат туидът, рипсеното кадифе и едрата плетка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Епохата на 60-те пък е инспирирала есенните аксесоари при представителите на силния пол, носещи скандинавската марка. Разходката ни от онези години започва с кожени боти и ръкавици в кафяв и червен нюанс, ръчните пътни чанти в комплект с класически чадър, минава през толкова симпатичните и навяващи романтично чувство папийонки от туид, за да стигне до кожените тиранти, цветните чорапи и кръглите диоптрични рамки.

* Вижте колекцията на "Ейч енд Ем" за есента на 2012 г. в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти