Как дрехите могат да помогнат да отслабнем

Как дрехите могат да помогнат да отслабнем
Снимка: netinfo

Свалянето на килограми може да бъде дълъг и затормозяващ процес, но ако сте твърдо решили да минете през него, трябва да се заредите с много воля и търпение.

Дрехите от гардероба могат да ви помогнат в отслабването.

Винаги може да черпите мотивация и вдъхновение да си спазите диетата, като гледате красивите си поли, рокли и блузки, които ви чакат да свалите излишните килограми и да ги облечете.

Докато това стане обаче не се крийте в широките и удобни дрехи. Те може би ви карат да се чувствате много комфортно, но също така бързо ви помагат да забравите, че сте на диета, след като крият несъвършенствата и ви карат да се чувствате приятно "скрити“ във вашия пашкул. Затова избягвайте прекалено широките дрехи и се мотивирайте да отслабнете, за да обличате по-разнообразни дрехи.

Носете обувки на висок ток, те ще ви накарат да се почувствате по-високи и стройни, както и по-женствени.

Аксесоарите също могат да бъдат от полза в борбата с килограмите. Оборудвайте се с десетина хубави гривни и ги сложете всичките на едната си ръка. Всеки път след като сте изпили чаша вода, премествайте по една гривна на другата китка.

Така ще следите най-добре точно колко вода пиете през деня. Знаете, че това е от особено голямо значение не само за отслабващите, но и за всички останали.

Носете колан на талията си – това подчертава силно коремната област. Така всеки път ще си напомняте защо не трябва да преяждате – защото коремът ви ще изпъкне, а коланът ще ви притиска и ще поставя акцент върху него и това, че не си спазвате диетата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти