Известни къдрокоски

Бионсе Денис
Снимка: Getty/Guliver

В сегашни дни много жени са развили манията към правата коса.

Затова и използват всевъзможни начини да постигнат качествено и по-дълготрайно изправяне на косъма, дори и ако това ще означава да го изтощят.

Къдравата коса обаче може да бъде много красива и закачлива.

Представяме ви някой от звездните дами на Холивуд, които никак не се притесняват от къдриците си и даже умишлено целят да направят косата си къдрава.

Бионсе
Певицата е сменяла различни прически, но в последните месеци определено е заложила предимно на къдриците. Косата й е обемна, къдрава и красива и изглежда много естествено и красиво.

Тейлър Суифт

Нейната коса не е гъсто къдрава като на Бионсе, но къдрици винаги има. Тейлър харесва ретро визията си, а ние можем само да кажем, че наистина й стои добре.

Алиша Кийс

Тя може да се похвали с къдрици като на Бионсе. След като дълго време Алиша предпочиташе косата й да е прибрана в стегнати малки плитки, сега е решила да я пусне свободно и да се радва на факта, че е къдрокоска.

Кристина Хендрикс

Кристина е дама, която определено обича класическия елегантен стил. Затова и червената й коса винаги е оформена на букли.

Никол Кидман

Другата червенокоска в класацията често може да бъде видяна с палави къдрици, които обрамчват лицето й. Те придават мекота и младежко излъчване на малко студените й черти и я правят да изглежда още по-красива.

Блейк Лайвли

Тя харесва косата й да пада на големи букли по едното й рамо. Подобна прическа й придава много романтичен и женствен вид.

Денис Ричарс

Тя е в двете крайности – косата й или е права като праз или е накъдрена. И по двата начина изглежда красива и лъчезарна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти