Изумителни цветя и свеж сексапил за булките на пролетта

Изумителни цветя и свеж сексапил за булките на пролетта
Снимка: netinfo

Чувственост и женственост са думите, които описват булката тази пролет. Тя е секси и не се стреми да го крие, а това правят и дизайнерите, работещи върху новия ѝ образ. Деколтето става все по-дълбоко, гърбът е предизвикателно открит.

Материите са меки и прозрачни, дават допълнително движение и плавност. Перата са навсякъде - украсяват корсета, подчертават талията. Пищните поли от нежни слоеве тюл, коприна и органза се връщат на подиума.

Всичко на показ
Дълбокото V-образно деколте е провокативно и изисква известна доза смелост. 2016-та протестира срещу образа на скромната булка и това се вижда във всички тенденции. Едни дизайнери подчертават деколтето с перли, други го съчетават с изящна цепка. А при някои то достига почти до линията на пояса. Тъй като визията не бива да е лишена от целомъдрие, се използват прозрачни елементи.

Обърни се назад
Прикриването на щастливото лице на младоженката под полупрозрачно було тази пролет се смята за старомодно. Майсторите на иглата обаче не се отказват от традиционния детайл, а му намират ново приложение. Воалът сменя мястото си - в задната част на роклята, напомняйки леко наметало. Булката в подобен тоалет изглежда като ангел с ефирни крила.

Прозрачна феерия
Още едно потвърждение, че идва времето на смелите дами, са полупрозрачните рокли. Няма и намек за пошлост - преобладават изяществото, леките тъкани и фантастичните декорации. Ако не искате да шокирате гостите на почтена възраст, вземете само частица от идеята - малък детайл на бюста или колана. Дантелата е най-актуалната материя и много моделиери създават от нея истинска каскада.

Огромни цветя
Мотивите с цветя във вид на обемни 3D апликации се превръщат в отделна тенденция. Мънички листенца и огромни току-що разцъфнали пъпки присъстват върху полите, корсета или покриват цялата рокля. Те омекотяват излъчването, правят образа женствен и изтънчен. Но не прекалявайте, за да не сe превърнете в цветна алея.

Рамене на фокус
Роклята с открити рамене винаги е била черешката на тортата. Тя е предпочитана от кралици, принцеси и херцогини още в миналите векове. А съвременните дизайнери искат булката на 21 век да съхрани традицията. Изящно разголените рамене балансират между сексуалността и елегантността, разпръсквайки особена енергия във въздуха. Роклята изглежда разкошно, ако е съчетана с прозрачни ръкави.

Лебедово езеро
Роклите с детайли от пера винаги са нежни и изискани. В подобен тоалет младоженката прилича на елегантен белоснежен лебед - птицата, символ на дългия и щастлив брак. Перата придават на роклята динамика и живот. Допълнете ги с полупрозрачни тъкани и перли, напомнящи капки роса върху утринна трева, по която се разхождат лебедите.

Лекомислие в ресни
Вездесъщите ресни, които украсяват блузите и чантите ни, подмятат се игриво по банските, стигнаха и до сватбения тоалет. Подобен детайл придава на правата пола подвижност и малко лекомисленост. Красотата и симетрията вече не са синоними. Обемните каскадни поли - къси отпред и дълги отзад, са ключова съставка от образа на съвременната принцеса.

Ръкавите с различна дължина са акцентът в роклите този сезон. Дали ще са къси или ефирно дълги, напомнящи за крилото на птица, зависи изцяло от вас. Много популярни са украшенията за глава. Бижутерия, игриво преливаща в косите във вид на диадема, ще превърне всяка булка в принцеса от приказките.

Цветът на розата
Природата оживява и ни радва с нови багри. Фокусът през тази пролет са нежно розовото и прасковата. Романтичните и тържествени цветове отиват на сантиментални момичета. Те успокояват с мекотата си и връщат спомена за топлото време.

Дизайнерите предлагат на булките бунтарки да минат под венчилото в наситено червено. Ако сте страстна и експресивна натура, не пропускайте това предложение. Някои законодатели в модата създават и фантастични образи в сивокафяво и сребристо.

Вижте повече в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти