Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea

Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea
Снимка: Philips

Вече 1 милион жени по света избраха IPL фотоепилатора Philips Lumea. В тази рубрика ние дадохме думата на няколко от тях, които ни разказаха защо IPL фотоепилаторът на Philips е тяхното решение за дълготрайно, безопасно и безболезнено обезкосмяване у дома.

Днес ще ви запознаем с Ирена и Ванеса. Те са прекрасните майка и дъщеря, живеещи в Монтана. Закупуват си Philips Lumea преди около година след като Ванеса убедила майка си Ирена да използват уреда заедно.

Причина да изберат точно Philips Lumea e напълно рационална – правейки еднократна инвестиция в един уред, той може да се използва от цялото семейство и то без последващи разходи.


 

Преди да открие модерния и иновативен метод за обезкосмяване с IPL фотоепилатор Philips Lumea, Ирена е посещавала предимно професионални козметични центрове, което ѝ е излизало доста скъпо. Решението да закупи уреда е взела след като е научила повече за него на специална презентация, организирана от Philips. Първоначално го е предоставила на дъщеря си Ванеса, но впоследствие, впечатлена от резултатите, са започнали да го ползват и двете. След първите три месеца окосмяването и на двете е намаляло с 80%, поради което днес Ирена и Ванеса най-сърдечно препоръчват Philips Lumea на приятелки.

Ирена и Ванеса са две от всички милион жени по света, които се довериха на Philips Lumea. Сподели ни каква е твоята причина да избереш уреда, като ни я напишеш под формата на коментар* под тази статия. По този начин автоматично ще участваш за спечелване на голямата наградата в играта ни – Philips Lumea Prestige SC2005

*Условия на играта:

Период на играта: от 21.10.2015 (сряда) до 23:59 ч. на 11.11.2015 (сряда) включително.
Механизъм на играта: от 21.10 през следващите 3 седмици (до 11.11 вкл.) в рубриката Спечели Philips Lumea в сайта Edna.bg ще се публикуват статии, съдържащи видеа.
За да се включите в играта, вие трябва да оставите коментар под една от статиите в рубриката Спечели Philips Lumea с отговор на въпроса „Коя е вашата причина да изберете Philips Lumea?”
Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.
Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата. Изисквания към участниците: да имат навършени 18 години и да живеят на територията на Република България; да имат регистрация в сайта Edna.bg.

Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, можете да я направите бързо ТУК. Отнема по-малко от минута.
В Играта НЕ могат да вземат участие служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).
Участникът, с публикуването на своя коментар в сайта Edna.bg, потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на играта.
Награда: един участник ще спечели голямата награда фотоепилатор Philips Lumea Prestige SC 2005.
Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.
Обявяване на победителя: Потребителското има на печелившия се обявява на 13.11.2015 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на сайта.
Победителят ще бъде оповестен чрез потребителското му име от регистрацията му в Edna.bg.
Организаторът ще се свърже с победителят чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресите, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.
Организаторът си запазва правото при невъзможност на участникът да получи своята награда, да избере нов победител.
Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

Организатор на играта е Нетинфо АД, съвместно с Филипс България ЕООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти