Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea

Боряна Стефанова
Снимка: Philips

Стартирахме тази рубрика за да дадем трибуна на няколко българки, които избраха Philips Lumea за дълготрайно, безопасно и безболезнено обезкосмяване у дома.

Героинята ни днес се казва Боряна Стефанова, по-известна като Боби. Тя е родена в Пловдив и учи PR в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, а свободното си време отдава изцяло на козметиката и красотата, защото една от големите ѝ мечти е да стане професионален гримьор.

Тази си голяма любов Боби успява да превърне от хоби и вдъхновение в професия. Така интернет я превръща в популярната блогърка и влогърка BobisMakeUp, която публикува своите видео уроци за грим в социалните мрежи. До написването на тази статия е успяла да събере впечатляващата маса от 76 639 последователи.

Причината на Боби да избере Philips Lumea е това, че за нея е изключително важно да има безупречно красива кожа, без страничните ефекти от процедурите за обезкосмяване, каквито са черните точици и врасналите косъмчета. Както тя самата споделя, IPL фотоепилаторът й помага да се обича повече, защото се чувства по-добре в кожата си. Боби вярва, че животът е прекалено кратък, за да го изживяваме в комплекси за външния си вид. В този контекст, тя ни подготви още един полезен видео урок:

Като една от най-успешните български beauty блогърки и влогърки, Боби е изпробвала различни методи за обезкосмяване, но от всички е получавала едни и същи негативни и неприятни ефекти. Вече 6 месеца тя използва домашния IPL фотоепилатор Philips Lumea, а кожата ѝ е започнала да изглежда много по-добре. Боби препоръчва уреда на всички момичета, които имат сходни на нейните проблеми, защото вярва, че Philips Lumea ще помогне и на тях да придобият по-високо самочувствие и уверено да облекат любимата си къса пола.

Боряна Стефанова е една от всички един милион жени по света, които се довериха на Philips Lumea. Сподели ни каква е твоята причина да избереш уреда, като ни я напишеш под формата на коментар* под тази статия. По този начин автоматично ще участваш за спечелване на голямата наградата в играта ни – Philips Lumea Prestige SC2005

*Условия на играта:

Период на играта: от 21.10.2015 (сряда) до 23:59 ч. на 11.11.2015 (сряда) включително.
Механизъм на играта: от 21.10 през следващите 3 седмици (до 11.11 вкл.) в рубриката Спечели Philips Lumea в сайта Edna.bg ще се публикуват статии, съдържащи видеа.
За да се включите в играта, вие трябва да оставите коментар под една от статиите в рубриката Спечели Philips Lumea с отговор на въпроса „Коя е вашата причина да изберете Philips Lumea?”
Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.
Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата. Изисквания към участниците: да имат навършени 18 години и да живеят на територията на Република България; да имат регистрация в сайта Edna.bg.

Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, можете да я направите бързо ТУК. Отнема по-малко от минута.
В Играта НЕ могат да вземат участие служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).
Участникът, с публикуването на своя коментар в сайта Edna.bg, потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на играта.
Награда: един участник ще спечели голямата награда фотоепилатор Philips Lumea Prestige SC 2005.
Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.
Обявяване на победителя: Потребителското има на печелившия се обявява на 13.11.2015 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на сайта.
Победителят ще бъде оповестен чрез потребителското му име от регистрацията му в Edna.bg.
Организаторът ще се свърже с победителят чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресите, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.
Организаторът си запазва правото при невъзможност на участникът да получи своята награда, да избере нов победител.
Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

Организатор на играта е Нетинфо АД, съвместно с Филипс България ЕООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти