Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea

Играй и спечели фотоепилатор Philips Lumea
Снимка: Philips

Говорейки си за мечти, в главите ни се завихрят невероятни сценарии за екзотични пътувания и сбъднати сънища.

Но! Има едно нещо, което за повечето от нас съществува в графата на невъзможното. И то е – един ден, по възможност докато сме млади, по възможност още днес, всички нежелани косъмчета по тялото ни да изчезнат.

Самочувствието, което ни дава дълготрайно безупречно гладката кожа, е несравнимо. По-добро е само чувството, когато осъзнаем, че този момент настъпи. И наистина работи.

Ние вече не можем без него, защото се превърна в неизменна част от живота ни - това е фотоепилаторът Philips Lumea.

Вече 1 милион жени по света, също като нас, са изпълнили своето съкровено желание. И понеже препоръката от личен опит е най-силна, в следващите материали от рубриката ще дадем думата на 5 българки, които ще разкажат защо IPL фотоепилаторът е тяхното решение да се радват на несравнима красотата с безупречно нежна кожа.

Какво е Philips Lumea?

Philips Lumea е иновативният, клинично тестван върху над 2000 жени, фотоепилатор за модерно обезкосмяване, препоръчван от един от най-добрите специалисти дерматолози в страната д-р Елмира Павлова. Отбелязваме важния факт, че употребата му е напълно безболезнена и безопасна, а използваната IPL технология е разработвана в продължение на 12 години.

Използващ иновативната IPL технология, Philips Lumea намалява нежеланото окосмяване с над 75% след само 3 процедури. Освен специалните приставки, постигащи безупречен резултат и в най-чувствителните зони, каквито са лицето и интимната бикини линия, новите модели Philips Lumea Prestige надграждат възможностите на предшествениците си.

Новите модели от гамата Philips Lumea (SC1995, SC2005 и SC2009) гарантират 250 000 импулса, което на практика означава около 280 процедури на цялото тяло за над 5 години. Освен това фотоепилаторите могат да се използват след премахване на косъмчетата с всякакви процедури – бръснене, кола маска или обикновен епилатор.

За още по-голям комфорт с новите модели на Philips Lumea можете да постигате перфектно гладка кожа и през лятото, само че след третиране на кожата с фотоепилатора трябва да минат 24 часа.

Важно е да се отбележи, че Philips Lumea е оборудван със система за безопасност, която предпазва кожата от нежеланите импулси, както и вграден защитен филтър, предпазващ от UV лъчи.

„Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а цената им е доста по-изгодна. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани от потребителите.”, коментира още д-р Павлова.

Ако имате въпроси относно предимствата от използването на Philips Lumea и как IPL технологията влияе върху кожата ви, бихте могли да попитате д-р Павлова тук.
 

Продадените 1 000 000 фотоепилатори Philips Lumea по света доказват, че 1 милион жени са повярвали и усетили красотата на промяната. Всяка една от тях е намерила своята поне една причина да избере Philips Lumea. Ние искаме да покажем част от тези 1 000 000 причини.

Също така желаем да разберем каква е твоята. Можеш да я напишеш като коментар* под тази статия и автоматично ще участваш за спечелване на голямата наградата в играта ни – Philips Lumea Prestige SC2005.

* * *

*Условия на играта:

Период на играта: от 21.10.2015 (сряда) до 23:59 ч. на 11.11.2015 (сряда) включително.

Механизъм на играта: от 21.10 през следващите 3 седмици (до 11.11 вкл.) в рубриката Спечели Philips Lumea в сайта Edna.bg ще се публикуват статии, съдържащи видеа.

За да се включите в играта, вие трябва да оставите коментар под една от статиите в рубриката Спечели Philips Lumea с отговор на въпроса „Коя е вашата причина да изберете Philips Lumea?”

Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.

Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата.

Изисквания към участниците: да имат навършени 18 години и да живеят на територията на Република България; да имат регистрация в сайта Edna.bg.

Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, можете да я направите бързо ТУК. Отнема по-малко от минута.

В Играта НЕ могат да вземат участие служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).

Участникът, с публикуването на своя коментар в сайта Edna.bg, потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на играта.

Награда: един участник ще спечели голямата награда фотоепилатор Philips Lumea Prestige SC 2005.

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.

Обявяване на победителя: Потребителското има на печелившия се обявява на 13.11.2015 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на сайта.

Победителят ще бъде оповестен чрез потребителското му име от регистрацията му в Edna.bg.

Организаторът ще се свърже с победителят чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресите, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.

Организаторът си запазва правото при невъзможност на участникът да получи своята награда, да избере нов победител.

Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

Организатор на играта е Нетинфо АД, съвместно с Филипс България ЕООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти