Хотелът на Ив Сен Лоран е сбъдната неонова мечта за любителите на модата

Ив Сен Лоран
Снимка: Yves Saint Laurant

Ако си мислите, че само децата заслужават пространства за развлечения като площадки и увеселителни паркове, помислете пак. Или най-добре разгледайте снимки от хотела на марката Ив Сен Лоран, който е истинска атракция не само за модните почитатели, но и всеки, който иска да прекара време в малко по-луксозна и необичайна среда.

Така нареченият YSL Beauty Hotel ще отпразнува откриването си в Ню Йорк на 8 и 9 септември по време на Седмицата на модата в града. След поставянето му в Париж през януари, сега той ще бъде преизграден в къща в лондонския квартал Сохо.

 

YSL Beauty Hotel @yslbeauty . . . #YSLBEAUTYHOTELHK #YSLBEAUTYHK #YSLBEAUTYHOTEL

A post shared by EvelynHo_beaute (@evelynho_beaute) on

Във всяка от стаите ще бъдат изложени най-новите продукти на марката, сред които червилото Rouge Pur Couture, както и новата кампания с участието на актрисата Зоуи Кравитц за парфюма Black Opium, чийто аромат ще се разнася по всички 4 етажа на своеобразния хотел.

Благодарение на предишните спирки на YSL Hotel можем да усетим атмосферата на тази мод(ер)на атракция. Тя изглежда като истински пир за очите със своите неонови светлини във формата на различни фигури и надписи, включително логото на марката.

Сред интериора на хотела, на който вече са имали късмет да се насладят посетители в Япония и Южна Корея, виждаме още лаундж с дивани в лилаво. Сред останалите кътчета в него е кафене YSL Beauty Café, вътрешен басейн, щендери и работилници за изпробване и експериментиране с гримовете.

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти