Хищни и фатални: стилът на Адриана Лима, Ева Грийн и още отличници от червения килим през последната седмица

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Миналата седмица Ева Грийн нямаше как да не остане незабелязана на събитията, свързани с новия ѝ филм. На световната премиера на „Дъмбо“ в Лос Анджелис актрисата носеше рокля на екстравагантния дизайнер Iris van Herpen, която я отличаваше от останалите гости заради сложния силует и изрязани елементи.

червен килим
Снимка: Getty

Фаталната ѝ красота изпъкна и по време на гала прожекция в Париж вчера, за която Ева беше заложила на полупрозрачна черна рокля Tom Ford с кадифен колан около талията.

червен килим
Снимка: Getty

Танди Нютън беше плътно до дъщеря си Нико Паркър, която прави дебюта си на екран в „Дъмбо“. Майка и дъщеря бяха стилни в кадифе, облечени съответно в рубиненочервена коктейлна рокля Oscar de la Renta и зелена рокля с широки ръкави Gucci.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още стилни гости на премиерата на „Дъмбо“ тук >>>

Червеното властваше по червения килим на Модните награди на сп. “Daily Frontrow”. В графата с най-добри попадения в този цвят слагам Кейт Хъдсън, която блестеше с полупрозрачна рокля с мъниста Oscar de la Renta и чантичка в същия нюанс.

червен килим
Снимка: Getty

В друго любимо червено от същото събитие, и то на същия дизайнер, беше заложила Роузи Хънтигтън-Уайтли. Асиметричната горна част с елементи във форма на пера е изрязана от копринен сатен, а моделът я беше съчетал с черен панталон тип цигара.

червен килим
Снимка: Getty

Адриана Лима, която беше обявена за Модна икона от сп. “Daily Frontrow”, се появи с дреха, която вероятно отива на нея и още шепа жени в света. Преливащите цветове на роклята ѝ Oscar de la Renta, наподобяваха кожа на влечуго, но 37-годишният модел изглеждаше ослепително с дръзко деколте и цепка, както и щедро количество черна очна линия.

червен килим
Снимка: Getty

На музикалните награди на iHearRadio Шей Мичъл („Малки сладки лъжкини“) беше неузнаваема заради късата и платиненоруса перука. Актрисата носеше блейзър и минирокля Nicolas Jebran, обсипани с камъни.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добре облечени през последната седмица тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти