Създадено за Lilly Drogerie

Хидратирай кожата си за предстоящото топло лято

Хидратирай кожата си за предстоящото топло лято
Снимка: iStock/Getty Images

Нямаме търпение да облечем бански и да се настаним удобно на хавлията под топлите слънчеви лъчи, да облечем късите рокли и удобните сандали и да оставим лятото да се настани на голите ни рамене...

Кожата ни обаче не очаква с толкова голямо нетърпение високите температури, излагането на слънце и твърдата милувка на морската вода или водата в басейна.

Високите температури, трупането на тен, вятърът – всички приятни летни неща всъщност изсушават кожата ни и тя има нужна от сериозна хидратация, за да премине през изпитанието безпроблемно.

Правилното съчетание на продукти, които заключват влагата в кожата и правят защитен филм срещу вредните външни влияния, ще ви гарантират прекрасно лято и за вас, и за кожата ви.

Ето нашите предложения:

Измиващо олио VZK SOS

a
Снимка: Lilly Drogerie

Чували ли сте съвета, че след първия по-сериозен плаж не трябва да миете кожата със сапун, защото това ще я изсуши още повече? Е, този съвет е напълно коректен и е жест на грижа. По-добре е да замените сапуна с измиващи олио. То съчетава почистващата сила на сапуна с грижата на маслото за тяло.

Душ олиото VZK много нежно почиства кожата и предотвратява прекаленото й изсушаване, което я прави кожата мека и нежна на допир. Съдържа пантенол, алое вера, алантоин и глицерин, които доказано успокояват раздразненията, зачервяванията и дискомфорта.

VZK SOS Мляко за тяло с 5 % пантенол

a
Снимка: Lilly Drogerie

Продължаваме натрупването на хидро-капитал в кожата с мляко за тяло, което е хубаво да използвате всяка вечер или сутрин след душ и след плаж.

То съдържа комплекс от подбрани съставки от естествен произход и пантенол, които подхранват и защитават кожата. Предназначен е за ежедневна грижа за кожата на цялото тяло.

Подходящ за всеки тип кожа, лесен за нанасяне и бързо се абсорбира. Може да се използва и за кожа, раздразнена от прекомерно излагане на слънце, която успокоява и освежава.

VZK SOS Балсам за суха раздразнена кожа

a
Снимка: Lilly Drogerie

Тези малки вълшебни кутийки винаги се притичват на помощ в спешни ситуации – напукани устни, загрубели пети. В този SOS балсам са скрити натурален пчелен восък и какаово масло, които омекотяват грубата и суха кожа, докато бадемовото и рициново масло връщат блясъка и мекотата й.

Не чакайте да усетите издайническото опъване и беленето на сухата кожа. Включете хидратиращите продукти от любимата Lilly Drogerie още сега в ежедневния си режим и утолете жаждата на кожата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти