Създадено за Regulat Pro Hyaluron

Хаштаговете за красота на 2020: #naturalbeauty и #младоствбутилка

красота
Снимка: Regulatpro Hyaluron

Изминалата година беше уж под мотото #naturalbeauty. Този хаштаг, който значи „естествена красота“, е използван над 14 милиона пъти в Instagram.

И вероятно също толкова много са филтрите и подобренията, с които тази уж естествена красота е постигната – перфектен грим и прическа, уголемяване на устните, променяне на вежди, старателно прикриване на всяка фина бръчица с услужливите опции на Фотошоп...всъщност красотата в наши дни все още не е никак естествена.

Но май всички вече сме много изморени от това непрекъснато състезание с непосилните стандарти на световните представи за красота.

Иска ни се в следващата 2020 да сменим кода на красотата и да го направим наистина естествен. Вие кой код си избирате?

#naturalbeauty

Този път нека наистина сме естествени. Нека подчертаем това, което ни е дала природата. Всеки от нас е красив по свой уникален начин и именно това е ценното – ние сме индивидуалности и трябва да ги подчертаем.

Светът е жаден за истинската красота на нещата и ние също – заради това е важно да се грижим за здравето си отвътре, тъй като това ще означава и естествено красива визия, без толкова неимоверни усилия.

красота
Снимка: iStock

#изглеждашизморена

Да, много е лесно да кажеш, че от днес нататък ще се грижиш за естествената си красота, но когато започне да те напада умората от работата, стресът, пътуването и домашните задачи, никак не се чувстваш #naturalbeauty, а по-скоро чуваш от приятелите познатия загрижен въпрос „Как си? Изглеждаш изморена…“

Свежият, прасковен цвят на кожата, с който искаме да се виждаме, изчезва само след една неспокойна нощ. Умората и повехналият вид, породени от нездравословния ни живот, често правят мисията за естествена красота невъзможна.

Няма как да се отдадем на вечна ваканция, но можем да направим много, за да помогнем тялото си и всяка клетка в него да са енергизирани.

#rewind

Всъщност в клетките на всеки човек има заложен индивидуален код на младостта и той е ключът към здравето, красотата, а и по-дългия живот. Разгадаването на този код е предизвикателство за beauty експертите и мечта за всеки човек, защото всички искаме да запазим свежестта и енергията на младостта за по-дълго.

красота
Снимка: iStock

Можем ли да натиснем пауза или да върнем времето назад с бутончето rewind, за да запазим младостта на клетките? Учените от Regulatpro® Hyaluron казват „да“ и не само разгадават кода на младостта, но и го слагат в бутилка.

#младоствбутилка

Regulatpro® Hyaluron е не просто продукт с хиалуронова киселина. Той е beauty революция, която заслужава свой собствен хаштаг #младоствбутилка.

Уникалното в него е специалната есенция REGULATESSENZ®, произведена по патентован метод на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки. Тя не само действа на ниво клетка като подобрява производството на енергия от митохондриите (енергийните централи на клетката и тялото), подобрявайки здравето и тонуса на кожата, но и ефективно транспортира молекулата на хиалуроновата киселина за оптимална абсорбция. Поради това няма нужда да се притеснявате дали ще усвоите добре хиалурона - REGULATESSENZ® ще се погрижи за това и ще претърпите истинско обновяване отвътре.

красота
Снимка: Regulatpro Hyaluron

С Regulatpro® Hyaluron вече е възможно да се грижим за себе си пълноценно – да поддържаме регулаторните процеси в клетката и да хидратираме кожата, за да противодействаме на стареенето.

Когато красотата наистина идва отвътре, защото всяка клетка е здрава и функционира добре, тогава всеки ден ще можем да изглеждаме по-свежи. Обещаваме, че и вие ще се включите в #nofilter с #младост в бутилка.

Regulatpro Hyaluron можете да намерите в добрите аптеки в цялата страна и онлайн. 

Regulatpro® Hyaluron е веган, без консерванти, стабилизатори, глутен. Научете всичко за него и за разкрасяващите му действия тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти