Говори ми за любов

Лек и нежен аромат, изключително подходящ за по-топлите месеци
Снимка: John Galliano

Кристина Гочева

Година след като френската модна къща “Диор” отстрани Джон Галиано и това предизвика истинско разместване на дизайнерски пластове, Галиано е хармонизиран и вместо да сипе антисемитски обиди е готов да говори за любов.

Parlez-moi dAmour Eau Fraîche е отражение на многоликата женска същност – едновременно непоколебима и взискателна, и нежна и мечтателна.

Ухание, което оставя след себе си покана за нова, неочаквана и пленяваща пролетна любовна история. Напълно различно от други ароматни творения на Галиано, заявено още с цвета на самия флакон, който "изневерява“ на розовото и ни подготвя визуално за предстоящата свежест на пролетната зелена гама.

Самият аромат е лек и нежен, изключително подходящ за по-топлите месеци от годината и със запленяващи нотки на джинджифил, грейпфрут и бяло грозде.

Зад този "истински водопад от свежест“ стои името на парфюмериста Алиенор Масене, която ни води по пътека от дървесни нотки на кипарис и мускус, оставяйки трайния и разпознаваем подпис на излъчващата младежки стил, но и елегантна изтънченост съвременна дама.

Не се страхувайте да уловите романтиката и копнежа, особено ако харесвате пленителното ухание на свежи цитрусови плодове, деликатно примесени с нежно флорално присъствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти