Гладиатори, блясък и ресни: сандалите на лято 2015

Гладиатори, блясък и ресни: сандалите на лято 2015
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Гладиаторските сандали продължават да тържествуват като топ моден тренд, а за пролет/лято 2015 дори изхвърлиха от конкуренцията летните ботуши. Удобни, ефектни и с изключително голямо разнообразие от модели, ако има сандали, които задължително трябва да притежавате, това са гладиаторските.

Не мога да не се похваля за огромното задоволство, което изпитвам от черните ми гладиаторски сандали с висок ток, които купих преди четири години. Не съм и предполагала, че ще се окажат толкова добра инвестиция. Всеки път като видя нещо подобно в актуалните колекции на Versace, Valentino или Giuseppe Zanotti изпадам в див възторг от практичната си покупка.

И все пак толкова много и толкова разнообразни модели гладиаторски сандали не е имало никога. Явно големите дизайнери са вложили цялото си творчество, за да ги превърнат в абсолютен моден хегемон на сезона.  

Сандалите на флатформи изместват тези на платформи, но не толкова, че да напуснат топ тенденциите. Многоцветните модели са ярки находки за украсяване на ежедневието. Сандалите с висок ток са за демонстриране на женственост, а сандалите с равна подметка за лежерни разходки. На любителките на по-интересните модели предлагам да заложат на сандали с ресни или с блестящи камъчета.

♦ Гладиаторски
♦ Флатформи
♦ Многоцветни
♦ Висок ток
♦ С ресни
♦ Равна подметка
♦ Блестящи камъчета
♦ Платформи

Гладиаторски сандали

Гладиаторските сандали са по-безкомпромисни към конкурентите си и от най-мощните гладиатори към съперниците им. Дойдоха на подиума като фаворити, видяха каква е конкуренцията и победиха с висша форма на креативност. Многоцветните и златистите гладиаторски сандали са най-актуалните предложения за пролет/лято 2015.

Сандали на флатформи

Флатформите определено са по-модерни от платформите за пролет/лято 2015. По-ниски, по-удобни и по-спортни, не случайно са предпочитани за месеците с по-активно движение.

Многоцветни сандали

Скуката е далеч от новия моден сезон. Когато всичко е окъпано в цвят, няма как настроението  да не е на максимални обороти. Сандалите в  поне три ярки цвята са най-яката пролетно-лятна изненада.

Сандали с висок ток

Класически модел, който винаги се радва на голям интерес. Единствено многоцветният модел впечатлява с иновативност.

Сандали с ресни

Уестерн сандалите придобиха елегантен шик, издигнати на висок ток. На равна подметка пък са опиянени от бохемската магия.

Сандали с равна подметка

Най-практичното решение за забързаното ежедневие. Разнообразието от модели осигурява актуално решение за всеки повод.

Сандали с блестящи камъчета

Истинско бижу за крачетата, сандалите с блестящи камъчета са за дамите, които обичат да привличат вниманието по всички възможни начини. От шика до кича разстоянието е кратко, но жените с финес знаят как да преминават.

Сандали на платформи

Модното присъствие на платформите продължава, но няма опасност да се превърне в тежко робство. Просто всички ги харесваме, защото ни правят да изглеждаме по-високи и по-стройни.

Виж още:

Чантите на пролет/лято 2015 – цветни, странни и разкошни

Пролет/Лято 2015: Жълто, карета и деним

Най-модерните пролетни обувки

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти