Ето какво ще виждаме навсякъде през есента на 2017

Искаме или не, есента вече е тук! Ако искаме да сме в крак с актуалните модни тенденции за сезона обаче, ето кои са трендовете, които трябва да спазваме, когато подбираме облеклото и грима си за тази есен.

Тенденции в грима  

През есента на 2017 г. по клепачите ще преобладават металическите отблясъци и комбинациите между студени и топли тонове – графитено сиви нюанси ще се преплитат с бронзови и червеникави цветове. И ако през лятото залагахме на леката визия, то през есента драматичният поглед ще е на почит. Устните пък са почти недоловими – естествени, само с балсам или леко Nude червило.

Асиметрия в бижутата

За почитателките на бижутата – за този сезон се залага на асиметричност, особено силно изразена в обеците. Тенденцията тук е едната обеца да бъде голяма и обемна, а другата – или липсваща, или почти недоловима, или пък просто част от комплекта, но без главна роля.

Прическите – небрежни и естествени

За голяма радост на всички дами, сутрин няма да се налага да отделяме много време в подредбата на косите си. За есен 2017 г. коафьорите са категорични, че небрежните, разпилени сякаш от есенния вятър и леко начупени и влажното време коси са напълно достатъчен компонент за актуалност във визията. Е, разбира се някоя и друга закачлива плитка, винаги е добре дошла. Цветовете пък са изключително естествени и натурални като не се забелязват по-открояващи се бои. Другата много актуална прическа е прибраната с панделка коса и като цяло ниските опашки с особено внимателно приглаждане в корените.

Цветовете в дрехите

И разбира се – нещото, което сякаш вълнува най-много всички ни. Актуалните цветове за есента. Както всяка година, така и през 2017-а Институтът по цветове Пантон съобщава кои ще бъдат най-често срещаните нюанси в гардероба ни, а и във всяко едно направление в живота ни – интериор, печат и пр.

c
Снимка: Thinkstock

Ето я и пълната таблица с красиви, богати, наситени тонове на червеното, мекото синьо, земните тонове и едно фантастично златно зелено. Тези цветове ще виждаме по рокли от богати материи като коприна и кадифе.

Още за модните тенденции на Есен 2017 вижте в новото видео от канала Natali’s Beauty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти