Естествена красота

Тайната на естествената женска красота е скрита в растенията
Снимка: Delarom

Кристина Гочева

"Деларом" (Delarom) се ражда от любовта на една жена към природата, натуралната козметика и естествената красота. Името й е Кристин Бене, а мисията на живота й е да превърне заобикалящата ни флора в извор на здраве и красота за кожата.

Логиката на съдбата непрекъснато нашепва на дипломирания естетист Кристин, че е избрала правилна посока. Когато среща любовта и се омъжва за Андре Бене, той е президент на "Деклеор" (Decleor) – френска марка експерт в ароматерапията и живителната сила на растенията.

Истинската страст към козметиката и по-специално към ароматерапията и фитотерапията се превъръща в красива семейна история с успешен брак, три деца и мечтан бизнес.

Кристин застава начело на трите института по аромакология на Decleor в Париж, но това не е достатъчно за страстта на семейството към органичната козметика и през 1991 г., "Дарфен" (Darphin) става тяхна собственост. Мадам Бене има възможност да се отдаде на създаване и разработване на нови козметични формули.

Когато през 2007 г. "Дарфен" е купен от концерна "Есте Лаудер", Кристин решава да се впусне в ново и вече по-лично приключение, наречено "Деларом".

Философията на марката стъпва върху здравите основи, положени от аромакологията (изучава влиянието на ароматите върху психическото и физическото състояние на човека), ароматерапията (ароматът на етерични масла действа терапевтично върху тялото и духа) и фитотерапията (използва силата на растенията с лечебна цел).

Най-доброто от традициите на опита и възможностите, които новите технологии предлагат, превръщат Delarom в козметика на бъдещето. А в настоящето от съдържанието й са зачеркнати всички парабени, минерални масла, съставки от животински произход, феноксиетанол и силикон.

Сред сериите на "Деларом", заслужаващи специално внимание е тази с лифтинг ефект, съдържаща екстракт от луковица на нарцис – откритие към запазване виталността на клетките, заслужило Нобелова награда за медицина през 2009 г.

Смело може да посегнете и към балсама за лице с ароматерапевтично действие и с ценно етерично масло от българска роза, магнолия, вечно цвете, грозде, иланг-иланг и евкалипт.

Изключително подходящо за настоящия момент, когато преходът на сезоните подлага на допълнително изпитание лицето ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти