Кристен Стюарт става лице на "Баленсиага"

Дали ликът й ще се окаже печеливш
Снимка: ЕПА/БГНЕС

22-годишната американска актриса Кристен Стюарт е избрана за лице на парфюмите на испанската модна марка "Баленсиага" (Balenciaga).

Актрисата от вампирската поредица "Здрач", която неотдавна призна, че не знае много за света на модата, е въодушевена, че ще си сътрудничи с един от брандовете, на които тя е почитател.

"Винаги съм харесвала "Баленсиага". Дори когато за първи път започнах да се замислям за модата и почти не познавах марките, чиито дрехи носех, един от лейбълите, за които имах по-обширна представа беше именно "Баленсиага", допълни Кристен.

Творческият директор на модната къща Никола Геские призна, че Стюарт, която в момента има връзка с колегата си от "Здрач" Робърт Патинсън, е страхотен избор за марката заради "прогресивния й характер".

"Кристен е въплъщение на модерността с уникалната си чувственост и интелигентност. През 2006 г. я поканих за фотосесия, заснета от Брус Уебър. Още оттогава ми се искаше да работя с нея, тъй като зная, че тя споделя радикалния дух на нашия лейбъл", заключи Геские пред сайта за мода WWD.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти