Създадено за Lilly Drogerie

Едно, две, три – косичке, заблести! 3 продукта на супер цена

Едно, две, три – косичке, заблести! 3 продукта на супер цена
Снимка: iStock/Getty Images

Вече сме в разгара на лятото – за някои от нас отпуската предстои, други вече не помнят, че са били, а трети са късметлии да попадат и в двете групи. Безгрижието на лятното време е толкова сладко-солено, че често забравяме да полагаме достатъчно грижи за себе си, бързайки от едно място на друго, приготвяйки багаж, срещайки се с приятели, които живеят в други градове и т.н. С толкова натоварен график често забравяме някои важни неща, за които по-късно съжаляваме. Едно от тях е грижата.

Защо ли? Да кажем, че през този сезон имаме други приоритети – как да хванем тен, който да задържим максимално бързо, как да се съберем в любимите ни панталонки или какви плажни аксесоари да си купим. И леко така, помежду другото, грижата остава на заден план. Уви, обаче често се случва в средата на септември да се окажем с изтощена от слънцето, солената вода и хлора коса, която да ни е жал да отрежем.

Нашето мото е, че превенцията е най-ефективната защита и затова приехме на драго сърце да ви помогнем с избора на продукти за мека и гладка коса, без това да утежнява нито нея, нито бюджета ви. Вижте кои продукти си набелязахме в любимата ни Lilly Drogerie.

Всичко започва с шампоана

Нашият избор: VELNEA Professional Smooth и VELNEA Professional Шампоан за къдрава коса

Снимка: Lilly Drogerie

През лятото не е много добре често да миете косата си, колко и да се изкушавате. Опитайте се да редуцирате измиванията до 2 пъти седмично, като това, разбира се, не важи при лятната отпуска на морето, когато е ясно, че трябва да се отървете от солената вода.

Още един трик, който ще ви помогне – винаги изплаквайте шампоана с хладка вода. Избрахме си шампоан на VELNEA с кератин, защото този протеин и жизненоважен за нашата коса. Той е известен с това, че спомага за гладка и мека коса, тъй като молекулата му прониква в косъма и подхранва фоликула.

Снимка: Lilly Drogerie

От VELNEA не са ви забравили, къдрокоски! Шампоанът, разработен специално за коса, която може да се похвали с вълни, булки или къдрици е обогатен с кокос и укрепва косата, придавайки блясък и оформяйки жизнени и меки къдрици.

Важната роля на балсама

Много дами често подценяват балсама, което е абсолютно грешно. Неговата роля е важна колкото основното хранене от тристепенното меню и серумът в козметичната рутина. Докато главната роля на шампоана е да почиства, балсамът е този, който подхранва в дълбочина.

Нашият избор: VELNEA Professional Smooth и VELNEA Professional Балсам за къдрава коса

Снимка: Lilly Drogerie

Обожаваме дизайна и цветовете и на двете серии и ни се иска да имахме едновременно както права, така и къдрава коса, за да може да си наредим продуктите, които за улеснение са номерирани. Резонно като стъпка две гордите притежателки на права коса могат да си набавят синята серия – балсамът ще вдъхне живот и сила на крехката и суха от лятото коса, като за разкош я направи блестяща и мека като коприна.

Снимка: Lilly Drogerie

А вие, прекрасни къдрокоски, този сезон ще изберете зеленото – все пак е и модерно! Балсамът за къдрава коса на VELNEA глези буклите с кокосово масло и се грижи да ги държи покорни, без да ги прави по-малко игриви.

Десертът – маската

Най-сладкото винаги е за накрая и обикновено е най-вкусно и калорично. Така е и с маските – винаги остават като трета стъпка, когато наистина имате нужда от сериозно подхранване. С маската не бива да се прекалява, особено през лятото, защото може да утежни косата. Но понякога балсамът не е достатъчен и екстра грижата си е направо наложителна.

Ще ви издадем една от тайните на фризьорите – маската се нанася само по краищата – там, където косата е изтощена и никога не се отмива напълно. Спазвайте тези съвети и ще видите разликата.

Нашият избор: VELNEA Professional Smooth и VELNEA Professional Маска за къдрава коса

Снимка: Lilly Drogerie

Десертът идва под формата на цветните изкушения за права и къдрава коса, гордо носещи цифрата „3“. Докато балсамът трябва да се оставя да действа около минута, при маските е добре да изчакате поне 5. Съветваме ви да оставите грижата за лицето и тялото именно докато сте с маска, за да не се изкушите да я отмиете по-бързо.

Снимка: Lilly Drogerie

Като състав в продуктите отново ще откриете познатите кератин и глирецин за дамите с права коса и незаменимият кокос за къдравите коси. Резултатът? Здравина и еластичност, независимо от сезона.

Знаете ли кое е най-хубавото? Може математиката да не ни е бил любимият предмет в училище, но със сигурност може лесно да изчислим, че и трите стъпки за коса от едната серия на VELNEA ще ви излязат под 10 лева, което не тежи нито на бюджета, нито на косата ви.

За тези и други любими продукти от Lilly Drogerie ви очакват на място, където ще откриете най-новите тенденции за щастливо лято и слънчеви приключения. Да потегляме!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти