Една обувка с пет различни тока

Една обувка с пет различни тока
Снимка: sxc.hu

Случвало ли ви се е да си носите на работа или в колата допълнителен чифт обувки, за да може да се преобуете, ако след края на работния ден ще излизате с приятели?

Благодарение на компанията Day2Night това вече няма да ви се налага. Те са пуснали на пазара чифт дамски обувки, които имат пет резервни тока с различна дължина и дебелина, според вашите желания и нужди.

Концепцията на новия вид обувки е, че предоставя възможност на жените да променят височината на токовете си без да се налага да сменят самите обувки. Токовете са пет на брой с различна дължина. Тези, които не ползвате, си имат специална кутийка, която не заема много място в дамската чанта.

Един чифт подобни обувки се предлага за 300 долара. Това не звучи като много разумна цена, но все пак удобството, което предлагат е наистина ценно.

Кандис Кейб, една от съдружник в Day2Night, споделя, че идеята за подобен вид дамски обувки я осенила, когато стягала багажа си за бизнес командировка и установила, че има три куфара, половината от които пълни с обувки - ежедневни и официални.

Според компанията мнозина биха били заинтересувани от новата линия обувки. Водещото мото на рекламната кампанията е "Сменете токовете, не обувките". Това едва ли ще допадне на дамите, които обичат да носят разнообразни по цветове и модели обувки, но със сигурност много биха харесали идеята.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент