EDNA ОБ(Л)ИЧА: Негово Величество Тренчкотът (що е то и как да го носиш)

една облича
Снимка: Fashion Days

Въпреки че модата не спира да се развива, има класически явления и тенденции, за които времето отдавна не е фактор, а тяхната вечна актуалност и непреходност никога няма да ги причисли към графата "старомодни".

Точно такъв е случаят с т.нар. тренчкот. В най-традиционния си вид (този на създателя му - Томас Бърбери) представлява връхна дреха от непромокаем габардин с дължина до глезена, с десет чифта копчена в предната част, разпределени в две редици, колан на талията и декоративен детайл на раменете, наподобяващ пагони. С една дума, това е най-подходящата дреха за студените дъждовни месеци.

Добрата новина е, че съвременните модни тенденции предлагат различни разновидности на класическия модел така, че да спечели сърцето на всяка модерна жена. И в този ред на мисли, днес ще ви предложим няколко стилни градски визии.

Ето как да носите тренчкота по четири различни начина за четири различни повода:

Негово Величество Тренчкотът: ето как да го носиш

Е, ако успяхме да ви вдъхновим, сега е време да приложим натрупаните знания на практика.

С помощта на Fashion Days ви представяме четири стилни находки, които заслужават мястото си във вашия гардероб (можете да поръчате някои от тях още днес с голямо НАМАЛЕНИЕ!):

EDNA ОБ(Л)ИЧА: актуални модели тренчкот на страхотни цени

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти