EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и червена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)

една облича
Снимка: Getty/Fashion Days

Казвали сме го много пъти, ще го кажем и сега: Кейт Мидълтън е най-голямата перла в короната на кралското семейство! Никога няма да се уморим да се наслаждаваме на красотата ѝ и да се възхищаваме на лекотата, с която постига своята ежедневна елегантност.

Вчера споделихме с вас за общата поява на херцогa и херцогинята на Кеймбридж, които се срещнаха се с някои от 100-те финалисти във фотографския конкурс “Hold Still”. Припомнете си тук >>>

Признаваме си, все още не можем да спрем да мислим за страхотната рокля тип палто, с която Кейт прикова всички погледи - тя е идеална за есента както заради уютната дължина, така и с топлия цвят, който създава настроение и ни позволява да изпъкнем сред тълпата (неслучайно сме го избрали и за нашето лого, разбира се).

В този ред на мисли, проведохме дълго и задълбочено щурмуване на каталога на Fashion Days и открихме няколко специални находки, които се доближават до стила на Кейт Мидълтън. 

Добрите новини не свършват дотук - днес можете да поръчате някои от тях с голямо намаление:

EDNA ОБ(Л)ИЧА: Есенна и червена като Кейт (шест находки на СТРАХОТНИ ЦЕНИ)

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти