EDNA ОБ(Л)ИЧА: 6 стилни подаръка за Деня на бащата (купи днес с намеление!)

EDNA ОБ(Л)ИЧА: 6 стилни подаръка за Деня на бащата (купи днес с намеление!)
Снимка: Fashion Days

Световният ден на бащата, бащинството и родителските грижи на мъжа официално се чества на 16 юни. Тази години празникът се пада в неделя.

Допускаме, че не е толкова популярен, колкото женският му еквивалент, който се чества на 8 март, и поради тази причина за него е необходимо допълнително подсещане.

Предлагаме ви тази седмица да изненадате най-важните мъже в живота си - баща ви или бащата на децата ви, с мил сантиментален жест. Защото винаги има място за още една порция делнична радост в сърцето на родителя или спътника в живота ви. 

via GIPHY

Предлагаме ви няколко специално подбрани аксесоара от Fashion Days за мъже, които можете да поръчате още днес с голямо намаление. Сигурни сме, че поне едно от тях искрено ще зарадва своя получател! Не забравяйте - татковците също имат нужда от вашето внимание и обич! 

 

Десенирана риза по тялото by ESPIRIT (36,99 лв)*

риза
Снимка: Fashion Days

Класическата риза е задължителен елемент от гардероба на всеки джентълмен, независимо от възрастта и социалното му положение. Тя е уместен избор за всеки повод, а една бройка вповече никога не е излишна. Моделът на ESPIRIT е със ситен фигурален десен и елегантно разчупва консервативния скучен модел. Едновременно стилен и практичен избор за елегантни бащи!

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите днес, спестявате 66,00 лв.

 

 

Унисекс раница Hoyal с капаче by Napapijri (103,99 лв)*

раница
Снимка: Fashion Days

Перфектен подарък за татковците, които обичат да пътуват, да живеят пълноценно и се нуждаят от нещо стилно и качествено с необходимия голям капазитет, за да побира всичките им принадлежности. Раницата има допълнителен отдел за лаптоп, което я прави удобна и за приключения в градска среда. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите днес, спестявате 101,00 лв.

 

Мултифункционален часовник с метална верижка by Tommy Hilfiger (223,99 лв)*

часовник
Снимка: Fashion Days

Часовник в спортно-елегантен стил с кварцов механизъм е съвършеният аксесоар за всеки уверен и целеустремен мъж. Луксозна и стилна опаковка със сантиментално послание ще бъде перфектен завършек на тази луксозна изненада. В заключение ви напомняме суеверието, че когато подарявате часовник на някого, той трябва да ви го "плати" със символична сума - една или две монети биха били напълно достатъчни.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите днес, спестявате 176,00 лв.

 

Кожен колан by Emporio Armani (156,99 лв)*

колан
Снимка: Fashion Days

Още един класически избор, подходящ за практични и стилни бащи. Този дизайнерски колан е съставен от ествествена волска кожа - качеството среща естетиката, а изчистеният модел е перфектно неангажиращо допълнение към всяка визия и за всеки повод. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите днес, спестявате 83,00 лв.

 

Кожен портфейл с двойно прегъване by Guess (59,99 лв)*

портфейл
Снимка: Fashion Days

Според традиционните поверия парите привличат още пари, следователно ако подарите на някого портфейл, той ще се радва на голямо материално благополучие. Моделът от естествена кожа е с двойно прегъване има едно отделение за карти и две за банкноти. Напомняме ви, че според традицията преди подаряването му се очаква да сложите в него пари, за предпочитане монети. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите днес, спестявате 65,00 лв.

 

Комплект бутонели и щипка за вратовръзка by NEXT (49,00 лв)

бутонели
Снимка: Fashion Days

Стилен, практичен и елегантен избор за бащи, които обичат да полагат грижа за външния си вид и обръщат внимание на подробностите. Убедени сме, че този комплект в сребрист цвят, декориран с кристали, ще изненада приятно всеки истински ценител. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

 

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти