EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 официални РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки повод

рокли
Снимка: Fashion Days

Остават по-малко от два месеца до новогодишните празници, а подготовката за тях е добре да започне отрано. И тук не говорим само за резервации на хотели и самолетни билети, дълги списъци с гости и коледни подаръци - сега е времето да се погрижите за себе си и да изберете новогодишна бляскава визия, за да си спестите неприятни модни дилеми в последния момент. А ние сме на мнение, че когато edna жена се чувства и изглежда добре, си прекарва чудесно на всяко мероприятие. 

В този ред на мисли днес днес ви насърчаваме да освободите суетната кокетка в себе си и да си направите подранил коледен подарък. Ето ги и нашите пет специални находки от Fashion Days на цена под 50 лв, които може да носите на всеки официален повод!

 

Черна рокля от кадифе с дантелени детайли by Zee Lane Collection (21,99 лв)

рокли
Снимка: Fashion Days

Започваме нашия списък с нещо класическо - малката черна рокля. Тва стилно бижу от кадифе е на цена само 21,99 лв и е подходящо и за всяко елегантно събитие.

Пазарувай тук >>>

 

Рокля с асиметричен подгъв by KOTON (39,99 лв)

рокли
Снимка: Fashion Days

Разкроената рокля с асиметричен подгъв прикрива несъвършенствата, като едновременно с това подчертава женствения силует на късметлийката, която я носи. Земният цвят е стилен и успокояващ, а в съчетание с екстравагантно бижу е сигурно, че няма да оставите никого равнодушен. 

Пазарувай тук >>>

 

Рокля с набирания by KOTON (44,99 лв)

рокли
Снимка: Fashion Days

Представяме ви отново класическата черна рокля, но в малко по-консервативен вариант. За да разчупите визията, можете спокойно да развихрите въображението си, като я съчетаете с любимите си зимни боти на ток и стилна чанта.

Пазарувай тук >>>

 

Къса дантелена рокля by KOTON (39,99 лв)

рокли
Снимка: Fashion Days

Внимание, става горещо! Този модел е за самоуверени и дръзки момичета, които искат да покорят света. Тя е достатъчно секси, за да събуди тигрицата в теб, но без да отнема от елегантността и класата ти.

Пазарувай тук >>>

 

Бляскава рокля Asivel по тялото by Mango (49,99 лв)

рокли
Снимка: Fashion Days

Ако Нова година беше рокля, щеше да е това блестящо изкушение! Тя е изключително удобна заради еластичната си материя и ще ти позволи да се развихриш в ритъма на танца и да изживееш edna незабравима празнична нощ.

Пазарувай тук >>>

 

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти