Създадено за Lilly Drogerie

Две е винаги по-добре – 3 двойки за перфектна кожа на супер цена!

a
Снимка: iStock/Getty Images

Скъпи момичета, с пролетта у нас се заражда и желанието да правим нови неща – да почистим дома си, да го декорираме с нови придобивки, да извадим дрешките от гардероба, а правейки го, да осъзнаем колко неща ни липсват.

И, вадейки си дългите списъци с нещата, които да добавим към фешън антуража си, неизменно забелязахме, че зимата като че ли се е отпечатала върху кожата ни и тя изглежда по-суха, а тенът – по-повяхнал от обичайно. Няма страшно!

Ние имаме някои супер идеи за страхотна кожа, която ще изглежда „като нова“ – така, че тя да ви даде усмивките, увереността и самочувствието, които зареждат с енергия за новия сезон. Традиционно, когато имаме нужда от нови козметични находки, дестинацията ни е любимата Lilly Drogerie – там открихме точните продукти, за да разкрием красотата на кожата си за новия сезон.

Комбинирахме три от така нашумелите лист маски и три серума и им дадохме имена според ефекта, който постигат, но това съвсем не означава, че не може вие да си ги комбинирате спрямо собствените нужди и желания. А защо не и да имате всички?

Подмладяване и регенерация

VELNEA SERUM COLLAGEN и VELNEA SHEET Маска за лице колаген

а
Снимка: Lilly Drogerie

Тези две бижута съдържат необходимата доза от колаген – така ценния за кожата и за организма ни белтък. Интензивният серум има ролята да регенерира кожата в дълбочина, като освен колаген съдържа и стволови клетки PhytoCellTec ™ Argan. Благодарение на тази формула кожата запазва своята хидратация, здравина и еластичност. А Matrixyl® 3000 - пептид от ново поколение ревитализира кожата на лицето, предотвратявайки симптомите на стареене. Лист маската също съдържа концентриран колаген, арганови стволови клетки и Matrixyl® 3000, като така обогатява действието на серума, като допълнително стимулира производството на еластин и колаген, придавайки младежки вид на кожата на лицето. Най-добре е да използвате ролерът на Velnea, за да нагодите правилно маската върху лицето, а и да масажирате зоните за по-добър ефект.

Хидратация и анти-ейдж

VELNEA SERUM HYALURON и VELNEA SHEET Маска за лице хиалурон

а
Снимка: Lilly Drogerie

Това дуо обединява силите си, за да хидратира кожата ви в дълбочина, а това повярвайте ни си личи отдалеч. Дехидратираната кожа е неприятният спомен от студените дни и точно пролетта е времето да я заредите с оптималната доза хидратация. Как? Благодарение на хиалуроновата киселина, разбира се! Освен нея серумът съдържа и хидрокомплекс, като заедно те спомагат за здравината и гладкостта на кожата и участват в забавяне на процесите на стареене. Напоената със същата формула памучна лист маска пък подобрява еластичността на кожата, като я прави мека и хидратирана.

Жизнен и сияен тен

VELNEA SERUM VITAMIN C и VELNEA SHEET Маска за лице витамин C

а
Снимка: Lilly Drogerie

Има защо този известен с антиоксидантните си свойства витамин да добива все по-голяма популярност и в грижата за кожата – действа, при това безотказно. Особено ако се борите с повяхнал тен или петна по кожата – това е вашият продукт. Серумът с Витамин С и Melavoid™ перфектно подобрява текстурата на кожата, изсветлява неравномерния тен, намалява тъмните петна и неутрализира сенките. Формулата му е немазна и не предизвиква дразнене, което прави продукта подходящ и за чувствителна кожа. След употребата на серума кожата видимо изглежда гладка, блестяща и по-жизнена. Melavoid ™, който се съдържа във формулата представлява естествена, изсветляваща активна съставка и се бори с проблемните хиперпигментационни петна. А славният Витамин С  ревитализира, предпазва от свободни радикали и притежава антиоксидантно действие. За да допълните ефекта на серума, не забравяйте да включите в рутината си и лист маската за избелване на кожата с Витамин С и Melavoid™ - за сияен тен, подобрена текстура и намалена хиперпигментация.

Тези и други приказни находки за пролетта ви очакват в най-близката Lilly Drogerie. Влюбете се в богатия асортимент и поглезете себе си и цялото семейство. Защото пролетта трябва да се отпразнува подобаващо!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти