Дрехи за изтънчен вкус

На събитието бяха поканени редица популярни лица от различни професионални сфери
Снимка: mdl.bg

В спокойната и уютна атмосфера на магазина на италианската марка "Marina Rinaldi", намиращ се бул. "Витоша" 72 в столицата, бяха посрещнати дългогодишни клиенти и известни лица - почитатели на бранда, за да представят колекцията есен/зима 2013-2014.

Марката на "MaxMara Fashion Group" с размери от 48 до 56 насочва погледа си към истинските жени - заразително оптимистични и динамични. Новата колекция с име "Women are back" е създадена именно за тях, защото те държат на себе си и обожават да се обличат така, че да показват женствеността си през целия ден.

Точно такива изключително женствени и красиви дами, олицетворяващи образа на вечна елегантност, внедрена в градски лайфстайл, взеха участие в ревюто на "Marina Rinaldi".

Специални гости на събитието и модели бяха: тв водещата Мартина Вачкова, Катя от дует "Ритон", световноизвестната оперна певица Цветелина Василева, любимата на всички Людмила Йовчева от "X Factor" и моделът Виктория Минева. "Няма възраст за това как се чувстваме", сподели Мартина Вачкова. "Това е и философията на "Marina Rinaldi" – на всяка възраст можем да се чувстваме красиви, да станем известни, да опитаме нещо ново".

Барът бе отрупан от кетъринг с типично италиански изкушения – плата с изискани сирена, прошуто и други месни вкусотии, допълнени от зеленчукови шишчета, смокини, грозде в комбинация с пресни орехи и сушени сливи, както и отбрани сортове вина.

Специален поздрав към клиентите на "Marina Rinaldi" отправи Людмила от "X Factor". Емоционалното ѝ изпълнение на "’O sole mio" остави всички присъстващи без дъх.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти