Diamond Glow - процедурата на Джей Ло за здрава и озарена кожа без Фотошоп

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Diamond Glow е новото име на Dermalinfusion – технология с доказала се ефективност, привлякла интереса на звезда от мащаба на Дженифър Лопес, за която терапията Diamond Glow е задължителен бюти ритуал преди всяка публична изява. Американските актриси - близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън, също споделят, че това е любимата им терапия преди всеки повод, защото има моментален и дълготраен ефект.

Другата новина около Diamond Glow е, че през април тя бе отличена с наградата за 2021 г. Best Facial for medical offices на престижното американско козметично списание New Beauty. И то заслужено, защото е иновативна технология, която бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и тялото

.Diamond Glow eдновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа, без да е необходим възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията е отличен избор както за лице – включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

Diamond Glow е усъвършенствана трифазова технология, при която всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Тя съчетава последно поколение дермабразио, което много нежно и деликатно ексфолира кожата, отстранявайки мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Микроциркулацията е подобрена, кожата е  почистена в дълбочина и точно в този момент се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти. Diamond Glow отново едновременно изглажда линиите и бръчиците, стимулира производството на колаген, премахва пигментацията и сухотата, заличава белези и резистентно акне. Терапията подпомага изхвърлянето на токсините през лимфната система.

БЕЗупречно БЕЗ грим

Наред с това изборът от 7 специални диамантени накрайника дава възможност за индивидуален подход спрямо персоналните изисквания на кожата на всеки пациент – от чувствителна и акнетична до зряла, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Всеки накрайник е специално разработен, за да осигури прецизни ползи за кожата при едновременно действие. Diamond Glow премахва времевите интервали между ексфолирането и серумнaта инфузия за оптимална възприемчивост и задържане на резултата. Koжата е наситена и обогатена със серуми в момента, когато е най-пропусклива. Екстракцията се извършва с патентована затворена вакуумна система.

Предимствата, които пациентите виждат и усещат веднага след процедурата са по-сияйно излъчване, омекотяване на фините линии и бръчките, стимулиране на обновяването на клетките. Резултатът е съживена, копринено гладка кожа.

Ефективността се дължи на широкоспектърните серуми, които са индивидуални за всеки пациент. Всеки серум е преднаначен за различен кожен проблеми. Например серумът против пигментации е изключително ефикасен за отстраняване на тъмни петна без да има страничните ефекти, които крият избелващите продукти. Със системата Diamond Glow също така може да се третира кератозис пиларис, което е така наречената „гъша кожа“ по ръцете и бедрата. 

За по-добър ефект специалистите препоръват от 4 до 6 процедури, които могат да се прилагат ежеседмично.

Радина Денкова
Снимка: Личен архив

Успешният български дерматолог д-р Радина Денкова също е сред почитателите на технологията. „Избрахме Diamond Glow заради възможността да действаме прецизно спрямо определен проблем на кожата - независимо дали става дума за фини линии или активно акне“, споделя тя и разказва още:

„Терапията се грижи за общия тонус на кожата, но фокусът остава върху третирането на конкретни симптоми. Този фокус и възможност за персонализация отличава Diamond Glow от всички останали апаратни фейшъл процедури и ѝ запазва място в дерматологичния клас терапии.“

Д-р Денкова отбелязва, че принципът на ексфолиация при технологията дава възможност да бъдат третирани по-чувствителни и атопични кожи, а рискът от нежелани реакции е сведен до минимум, тъй като кожата не се третира с киселини. Като друго голямо предимство дерматологът посочва финият диамантен накрайник, който позволява третиране на малки илитруднодостъпни зони като тези на устните или клепачите. По този начин при тях се предотвратява загубата на плътност и еластичност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти