Създадено за Garnier

Декември е време за подаръци, но какво ще подарите на себе си? (Продукт на страхотна цена)

f
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Декември настъпи приятно. Повечето от нас мечтаят за снежна Коледа, нищо чудно че в много коледни филми крайният кадър е как завалява сняг, а героите танцуват с него и той пада по косата и дрехите им. Надяваме се и тази Коледа да е снежна, за да можем да правим любимите си неща – снежни ангели, снежен човек с децата, борба с топки и приятни разходки.

Като заговорихме за Коледа, за никого не е тайна, че макар и да не сме вече деца, всички я очакваме с нетърпение, защото ни събира с близките на вкусна храна и топли напитки и, разбира се, защото е време за подаръци. Навярно вече сте влезли в ролята на Дядо Коледа, разпитали сте семейството и приятелите си какво искат и вече сте приели присърце мисията да им осигурите това, което ще ги зарадва най-много и ще накара лицата им да грейнат в святата нощ.

Но дали не забравяте някого? Ами, да! Решихте ли с какво ще зарадвате вас самите? Ние имаме една идея за подарък и той е свързан с едно от най-силните оръжия на една дама – косата! В следващите редове ще обясним защо този подарък е толкова важен.

Всичко започва от Нова Година. Но защо, ще попитате вие, нали говорехме за Коледа?

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Много е просто – новата година бележи новото начало. В края на всяка година ние отправяме поглед назад и мислено прехвърляме какво ни се е случило – с какво сме сбъркали, кога сме постъпили правилно, какво трябва да променим и т.н. Дори и Нова Година при вас да не върви с планер или списък, със сигурност имате нахвърляни идеи в главата си, макар да се притеснявате да ги споделите или напишете на хартия.

Косата, скъпи читатели, не е само едно от най-силните ни оръжия, тя олицетворява начина, по който се чувстваме и когато искаме ново начало или промяна, това се разбира именно по нея. Когато сме щастливи – тя е бляскава и поддържана, когато сме тъжни, и тя тъжи с нас, когато се впускаме в ново начинание – тя променя формата и цвета си. Именно затова ние ви подшушваме да направите подарък на самите себе си, като си подарите нов цвят. И то не само цвят, а и здрава, красива, блестяща и жизнена коса, с която да правите впечатление на празниците, да подхожда на облеклото ви и очите ви. И, разбира се, да постави едно страхотно начало на новата година – най-хубавата година досега! И ние имаме един жокер как да я постигнете – при това напълно сами вкъщи!

Иновативната боя за коса Olia от "Garnier" е създадена да носи блясък и положителни емоции във вашето ежедневие. Тя е без амоняк и е базирана на комплекс от концентрирани растителни масла. Те не само ще подхранят косата ви, но ще осигурят оптимално оцветяване на косъма. И това не е всичко! Характерното за Olia е, че тя видимо ще подобри и външния вид на косата ви, като я направи  гладка и 2 пъти по-блестяща (според инструментален тест).

С Olia се борави безпроблемно – тя е с кадифена кремообразна текстура, която се нанася изключително лесно, без да се разтича отстрани. А най-хубавото е, че при нея липсва специфичния аромат на боите за коса и ухае на цветя! А този деликатен и приятен аромат превръща процедурата на боядисване на косата в още по-приятно изживяване.

f
Снимка: L"Oreal

Уникалната си формула крем боята дължи на масла от камелия и слънчоглед, които подхранват, хидратират и заздравяват косъма. Включените богати пигменти във формулата осигуряват интензивен, равномерен и дълготраен цвят, а боята покрива до 100% сивите коси.

Едно от най-хубавите неща е, че в комлекта е включен балсам за коса, който е обогатен с масла – запазва влагата в косъма и придава на красивата ви грива несравним блясък, който отразява светлината и я прави гладка като коприна. А самата коса остава похранена и защитена от изсушаване.

Готови ли сте да си подарите ново начало?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти