Дантела, кожа и плетива – модни вдъхновения за есента

Есента настъпи и всички хора с афинитет към модата могат да се радват искрено, тъй като дойде времето, в което биха могли да експериментират с гардероба и визиите си постоянно, защото времето е променливо и ту слагаме къси панталонки, ту се спираме на по-топли връхни дрехи.

В новото видео от канала Natali's beauty се вдъхновяваме точно за това - няколко различни комбинации от дрехи, подходящи за най-различни поводи.

В тях комбинираме ефирни материи с дантела и кожа, променяме дължини и ще добавям тук-таме връхни дрехи, за да си покажем, че играта с материите и цветовете не е толкова трудна, а есента е перфектното време за експерименти.

За среща с половинката заложете на бялото

Романтична бяла пола от дантела със средна дължина. Бял плетен топ с падащо рамо – едновременно удобен, но и много женствен и показващ ключицата на жената – една от зоните, които половинките ни харесват много. Кафяви кожени сандали, които оптически издължават крака и ни карат да се чувстваме още по-женствени. Кафява чанта със закачливи ресни, в която да поставя портфейл, документи и червило.

За офиса

Изберете комбинация от неутрални цветове и закачлив акцент, като например модерното жълто. Сива дантелена пола с висока талия и с актуалната дължина малко под коляното. Тя издължава тялото и е перфектен избор и за миньончетата. Ефирна блуза от сатенена материя в цвят шампанско. Ако офис средата позволява, спрете се на по-цветни аксесоари, като например свежи жълти обувки със средно висок ток и жълто колие за акцент.

За излизане с приятели през уикенда

Спрете се на удобството. Къси дантелени панталонки в бяло. Червена ефирна блуза за свободни движения. Кецове с модерните за сезона металикови отблясъци. Моите са в червено, но вие можете да се спрете и на сребро, бронз или пък злато. Кожено яке за хладните вечери.

Черен гердан със синджири. Черна чанта, в която можете да побирате страшно много вещи – от телефон, документи и ключове, до таблет минерална вода и несесер с гримове.

За вечерно излизане

Подберете класиката черно и бяло. Черен кожен клин, който стои много ефектно, с висока талия е и така оптически удължава краката. Черни високи боти, които са сякаш естествено продължение на клина.

Черен потник с дантелени елементи и тънки презрамки за по-луксозна визия. Бяло дълго сако за свежест на цялостния тоалет, а и за контраст на черното. Бели перли, които да балансират визията с кожата. Черна чанта за удобство, а и в нея се събират много неща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти