Да подмладим кожата с терапията на звездите

Да подмладим кожата с терапията на звездите
Снимка: Петър Чолаков

Лилия Огнянова

Всяка жена трябва да отделя време за себе си и да се поддържа, на това мнение е целият екип на Edna.bg. Не да прекалява и да се обсебва от външния си вид, но да не си позволява и да се запуска. Козметичните процедури са чудесен начин едновременно да се поглезим и погрижим за себе си.

Кожата на лицето е изключително чувствителна и ежедневно подложена на влиянията на околната среда. Отделно на това се прибавя и отминаващото време, което погубва колагена в епидермиса, в следствие на което се появяват първите бръчки и други дефекти, като петна, дехидратация и т.н.

За да справим с тези неприятности, е важно да сме в крак с новите тенденции в козметиката. Индустрията се развива със забележително бързи темпове и ще е грешка от наша страна, ако не се възползваме от новооткритията. Така например новата ера в процедурите за лице отдавна не включва болезнени процедури, след които е по-добре да си останете вкъщи един-два дена, за да се успокои кожата.

У нас вече се предлага така наречената процедура на звездите – Intraceuticals (Интрасютикалс). Това е подмладяваща терапия, подходяща е за всеки тип кожа, а резултати се забелязват още след първата процедура.

Терапията е любима на звезди като Мадона, Наоми Кемпбъл, Виктория Бекъм и други.

Тайната се крие в това, че Intraceuticals е напълно безболезнена и приятна терапия, която няма нищо общо с изтощителното ръчно почистване на епидермиса, което е свързано често с болка, дискомфорт и зачервяване на кожата.

Процедурата представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс

Терапията има 4 разновидности, които третират специфични проблеми. Intraceuticals Rejuvenate подхранва и хидратира кожата в дълбочина, така че тя става мека, гладка и сияйна. С тази терапия спокойно можете да забравите за ползването на фон дьо тен. Intraceuticals Opulence, съдържа съставки, които успешно изравняват тена, премахват петната по кожата.

Intraceuticals Clarity се бори успешно с акнето както при тийнейджъри, така и при възрастни хора с хормонални проблеми. Intraceuticals Atoxelene e природната алтернатива на ботокса. Успешно заличава бръчки и фини линии. Всички терапии се предлагат от Естетически център „Persona“.

Мениджърът на Edna.bg Елена Колева реши лично да се убеди в качествата на терапията и се подложи на Intraceuticals Atoxelene 

Впечатленията на Елена са, че още от вратата на салона усещаш, че си попаднал при специалисти и най-вече – посрещат те усмивки и добро настроение. Преди да започне процедурата, се обяснява какво представлява тя и как се отразява на кожата. Самата терапия е напълно безболезнена и не отнема повече от половин час, въпреки че се извършва в три етапа.

Ето и кои са те:
1. С помощта на кислород под ниско налягане до дълбоките слоеве на кожата се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът едновременно охлажда и успокоява кожата. Тази първа стъпка в трансформацията на кожата подготвя максималното абсорбиране на подмладяващия серум (втори етап) и овлажнява кожата в дълбочина.

2. Идва ред на подмладяващия серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява във видима стегнатост, изглаждане на бръчките, подобряване контура на лицето и цялостен блясък. 

3. Важен е и последният етап на терапията, чиято ефективност се дължи на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати от терапията.

Сега Естетически център „Persona“ дава възможност на Edna от вас да се увери сама във всичко написано, като спечели специална процедура с Intraceuticals (Интрасютикалс)! 

Нужно е единствено да зададете въпрос* относно процедурата до козметика и специалист по грижата за кожата Магдалена Банчева като коментар под тази статия.

Магдалена Банчева ще отговори на всички въпроси чрез коментар под статията от днес до 29.11.2014 година (събота), а на 01.12.2014 г. (понеделник) ще бъде обявен победителят, изтеглен на случаен принцип.

И това не е всичко. На 4, 5 и 6 декември 2014 г. Център по естетика Persona организира Отворени дни на терапията на звездите Intraceuticals. По време на Отворените дни при закупуването на  процедура Intraceuticals всяка дама ще получи голям коледен подарък от Център по естетика Persona – безплатна процедура Hydrafacial. 15 от всички задали въпрос под тази статия ще имат шанса да получат специални покани за участие в Отворените дни на Intraceuticals!

За повече информация за терапията и за център по естетика Persona, посетете www.persona.bg или се обадете на 0898356190.

*В томболата за спечелване на безплатна процедура участват въпроси, зададени от днес 27 (четвъртък) до 23:59 ч. на 29.11.2014 година (събота). Тъй като одобрението на въпросите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти