Червенокоски отново на мода

Червенокоски отново на мода
Снимка: Thinkstock

Червеното в косите се завръща, заяви Силвия Сариева, мениджър "Продажби" в "Alcina".

"Тази година определено медените и червените нюанси ще бъдат много актуални", обясни тя.

"Червеното по принцип дава винаги по-голям обем в косата и за дамите с по-тънка и по-фина коса би било добре да се ориентират именно към тези тонове", добави Сариева.

"Съвсем наскоро нашите треньори бяха в Германия на обучение на представянето на новата колекция есен/зима на Пол Геринг, която се казва "Инстинкт/Разум" и представя двойствената същност на жената", разказа тя.

Двете тенденции са коренно различни. "Инстинкт" е свързано с повече бяло-руси цветове, по-буйни прически, по-големи дължини, а и в самото облекло присъстват много кожени изделия и големи украшения, докато във втората част на колекцията, в "Разум" залагаме на по-натурални, по-тъмни цветове като кестеняво с медени кичури.

Стилът е много изчистен. Има завръщане на малко от 80-те години. Отново са актуални плътните бретони. Карето пак ще е модерно", добави Сариева.

Самата тя препоръчва на бизнес дамите, които искат да са красиви и в крак с модата, да поддържат средна дължина на косата си и ако косата и стилът ѝ го позволяват, да си прави и по-обемни букли с по-плътен бретон.

На младите, които искат да експериментират повече с цветовете, тя самата препоръча да не похабяват собствената си коса. Има всякакви видове кичури и с едни допълнителни кичури те могат бъдат различни всяка седмица, обясни тя.

В гримовете пък тази есен са актуални по-естествените цветове.

Димитрина Белчева от "Aldea" обясни, че и този есенен сезон трябва да избираме по - натурални цветове и тези от топлата гама. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти