"Ботокс" за коса

"Ботокс" за коса
Снимка: netinfo

Причините за дълбокото увреждане на косата могат да са различни - механично увреждане на косъма при разресване, химично увреждане при агресивно боядисване или обезцветяване на косата, агресивни техники на подстригване и стилизиране. Резултатът е увредена коса, понякога до сърцевината на косъма, без блясък, склонна към накъсване.

Увредената коса има нужда от сериозна професионална грижа за възстановяване на липсващата материя. L'Oréal Professionnel предлага нов подход за възстановяване на силно увредената коса. Серията продукти Fiberceutic, популярна сред фризьорите като "ботокс за коса", прониква дълбоко в структурата на косъма и реконструира увредените участъци. Още с появата си преди броени месеци Fiberceutic предизвика истинска сензация във фризьорските салони в Европа. Мигновеният възстановяващ ефект спечели сърцата както на фризьорите, така и на техните клиенти.

Реконструиращото действие на процедурата се дължи на активната съставка ИнтраСилан-tm. Това е молекула, извлечена от стъкло. Притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма, като така пресъздава и реконструира вътрешната му структура. Ефектът е дълготраен. В резултат косата е възстановена, повърхността й е гладка и блестяща, с естествен обем. „Ботоксът" за коса Fiberceutic се прилага под формата на серум и фиксираща ефекта грижа във фризьорските салони и като уплътняваща грижа за употреба удома.

Революция за косата INTRA - CYLANEtм - молекула, извлечена от стъкло. Притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма, за да пресъздаде вътрешната структура и се запазва дълготрайно. Действа до кортекса на косъма.

Серията FIBERCEUTIC за възстановяване на силно увредена коса:

Запълваща косъма процедура в салона:

Запълване:
Формулата на запълващия серум позволява дълбоко проникване във всички слоеве на косъма, включително и в самата сърцевина. Серумът съдържа максимална концентрация от 10 % Интра-Силантм, която действа мигновено - в контакт с водата образува стъкловидна решетка и с хирургическа точност запълва увредените участъци на косъма. Нанася се на чиста и мокра коса като се втрива по дължината.

Фиксиране:
Върху серума се нанася фиксираща ефекта грижа, която се оставя да подейства 5 минути и се отмива.

Резултатът от запълващата терапия се запазва до 10 измивания с шампоан.

Увеличаване на ефекта: поддържаща грижа у дома: 
Ефектът се поддържа и след посещението в салона в домашни условия с използването на уплътняваща маска за фина коса с 8 % Интра-Силантм. Моментално възстановяване на вътрешността на косъма. Резултатът се увеличава с всяко използване на продукта вкъщи.

Резултат:
- Моментално реконструиране на косъма
- Естествен обем
- Тонизиране

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти