Без следа от двойната брадичка

g
Снимка: Thinkstock

Навлизайки в 30-те си години всяка жена забелязва нежелани промени в своето лице.

Еластичността на кожата намалява, появяват се първите бръчки, но със сигурност като най-неприятен козметичен дефект можем да поставим двойната брадичка.

Единствената по рода си революционна терапия с BELKYRA ни връща самочувствието в Jewel Skin Clinic.

Двойната брадичка е изключително неприятен естетически проблем, причините за който могат да варират от естественото остаряване до промени в теглото или просто генетическа предразположеност.

Понякога независимо от диетите и упражненията, които правим пълнотата в зоната на брадичката не изчезва, а ние се чувстваме по-тежки и по-възрастни от колкото сме.

Според проучванията 67% от хората определят двойната брадичка като най-притеснителната промяна, която отчитат в лицето си с напредване на времето. Последствията са липса на самочувствие, потиснатост, а понякога и сериозни проблеми в общуването ”- коментират специалистите.

”Дълги години двойната брадичка се считаше за неразрешим проблем, за който няма ефективно лечение-до днес”-обяснява д -р Анелия Здравкова, специалист от Jewel Skin Clinic, и допълва – „BELKYRA е иновативно откритие в областта на медицината,което не само разгражда  мастните клетки ,но и предотвратява повторната им поява.”

g
Снимка: Jewel Skin Clinic

д -р Анелия Здравкова

Нова визия без оперативна намеса

BELKYRA  е бърза и лесна инжекционна терапия, съобразена изцяло с индивидуалните желания и потребности. Именно по този начин терапията гарантира максимален ефект на всеки пациент. Активната съставка в BELKYRA е дeзоксихолева киселина, молекула която помага за разграждането на мастните натрупвания. „Това е идеалната терапия за хора, които желаят бърз ефект, но не са склонни да се подложат на оперативна интервенция”-категорична е д-р Здравкова.

g
Снимка: Thinkstock

Максимални резултати само с 3 процедури

„При първата консултация с пациента ние ще определим колко процедури са необходими въз основа на степента на пълнота на брадичката и резултатите, които могат да бъдат постигнати.”-разяснява процедурата д- р Здравкова и допълва „Прилагат се серия от инжекции в зоната под брадичката като лечението обикновенно трае в рамите на 15 -20 мин.С всяка следваща процедура пациентът ще забелязва все по-голяма промяна в профила на лицето си.Повечето хора отчитат видими подобрения  в рамките на 2 до 4 процедури. В редки случаи се налагат до 6.”

g
Снимка: Thinkstock

Траен ефект без нужда от повторение

За разлика от хирургическата интервенция,терапията с  BELKYRA е бърза, а времето за възстановяване –минимално.”След процедурата пациентът е възможно да усети леко неразположение, изтръпване или сърбеж, но повечето от страничните ефекти могат да бъдат минимизирани чрез поставяне на студен компрес върху зоната на лечение за около 10 -15 мин.”-обясняват специалистите. Най-голямото предимство на процедурата е,че не се налага изоставяне на ежедневните дейности и работните ангажименти.Също така BELKYRA е единствената по рода си терапия, при която ефектът не изчезва с времето.”След като резултатите бъдат постигнати, повторно лечение не се налага.”-потвърждават  изследванията.

g
Снимка: Thinkstock

„Важно е да се отбележи ,че терапията може да бъде прилагана само от квалифициран специалист в клинични условия. Лечението не се препоръчва за деца,юноши и пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина. Бременни и кърмещи жени също е желателно да избягват терапията”.-подчертава д-р Здравкова  и завършва: Проучванията ,направени сред пациентите, ясно показват:80% от подложилите се на терапията отчитат максимални резултати, а те са по-стегната шия  и изцяло променен профил без следа от двойна брадичка. Ефектът е по-голямо самочувствие и съвсем нова по-красива визия.

g
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти