Aроматен подпис

В изобилието от аромати е най-важно да откриете този, за който копнеят сетивата ви
Снимка: Givenchy

Кристина Гочева

Докато радостната възбуда от сбогуването с детството отеква по паважа на майските дни, поредното поколение абитуриенти оставя зад гърба си безгрижието, за да се гмурне във водовъртежа на живота. Със сигурност тези млади хора са избирали дълго тоалетите си за специалния момент, част от тях са правили и пробен грим, но дали са отделили време на аромата за паметната вечер.

Независимо дали е получен като подарък от близки и роднини, или сами сте взели решение за избора му, най-важно е уханието ви да "седи" и да допълва същността на природата ви по естествен начин - и без това балните тоалети в повечето случаи не носят усещане за комфорт.

Насочете се към аромат, който ви кара да се чувствате уютно в кожата си, позволете му да ви даде онази сигурност, която няма да получите от неудобните обувки, претенциозната рокля и костюма не по мярка.

Ето част от актуалните уханни предложения, в които може да потърсите себе си.

За нея - живот в розово

Miss Dior Blooming Bouquet е нежна цветна милувка, която отпразнува красотата на цветните пъпки и кадифената нежност на листенцата. Чувствено очароващ, но ненатрапчив, божурът е в сърцето на мелодията на аромата, забавляващ се с очарованието да съблазняваш.

10 години след излизането на оригиналния Very Irresistible на Givenchy, цветната комбинация на Very Irresistible L'Eau en Rose се разстила в ароматен воал от нежно сорбе от рози, еднакво подходящо както за горещите летни нощи, така и за студените зимни дни.

Mе L’Eau на Lanvin  носи свеж и деликатен флорален бриз, събрал радостта от живота, оптимизма и ефирната чувственост и първите пролетни лъчи.

Розова като небето на зазоряване, тоалетната вода на Boucheron Place Vendôme играе със светлината в една дървесно-цитрусова флорална композиция.

Flowerbomb на Viktor&Rolf не е нов аромат, но отскоро радва почитателите си у нас. С излизането си през 2005 г. парфюмната вода отбелязва десетгодишнината на модната къща и залива с неподозираната си цветна експлозия парфюмерийния пазар, последвана от тоалетна вода, напомняща пенливо розово шампанско през 2007 г. и последната интензивна лимитирана версия от миналата година - луксозната и страстна същност на Flowerbomb Eau de Parfum Extreme.

Anaïs Anaïs Premier Delice на Cacharel е сладък, сочен, свеж и романтичен аромат, говорещ езика на съвременните момичета.

Новата дамска тоалетна вода DaliA от Parfums Salvador Dali носи приятно свеж, нежен и лек характер.

Парфюмната следа на Rêve Elixir оставя по кожата топлината на амбър, сладостта на сандаловото дърво, удължена от интензитета на кедрова дървесина.

Лимитираното издание Pleasures Flower Eau de Parfum на Estée Lauder e плодово-флорален аромат, бликащ от енергия.

Зелена свежест

Последното попълнение в ароматното семейство на Еlie Saab – L’Eau Couture е пристрастяващ, нежен бадемов цветен аромат, който успява да събуди природата и сетивата ни със свежестта си. L’Eau Couture е ароматното продължение на колекцията Ready-to-Wear 2014 пролет-лято, в която материите са въздушни и леки като листенца на пролетен цвят.

EDT Acqua di Gioia на Giorgio Armani e по-зелена и свежа реинтерпретация на oригиналния аромат, подсилена с нотки божур.

L'Eau Pleats Please на Issey Myake е свежа, ефирна, цветна и искряща ароматна симфония, облечена в чистота и невинност.

Чувствено присъствие

Tom Ford Velvet Orchid е ориенталски флорален аромат, носещ чувственото великолепие и съблазнителната сила на Tom Ford Black Orchid. Дървесните нотки на класическия аромат Black Orchid избледняват, докато цветните нюанси във Velvet Orchid оставят следи от неподражаема женственост.

Eau De Lacoste Sensuelle пресъздава усещането от трансформацията на слънчевия ден в прохладна и освежаваща вечер. Женствен и чувствен Eau De Lacoste Sensuelle обещава съвършена компания за вечерта и подсилва усещането, което изпитвате, докато слънцето бавно се изплъзва към здрача, превръщайки топлотата в спокоен хлад на мек, вечерен бриз, носещ из нощта смеховете на забавляващите се млади хора.

Boss Nuit Intense Pour Femme има засилена дълбочина на блендата от цветя и наситени връхни нотки за по-драматично или вечерно ароматно изживяване

За него

Новият аромат на Montblanc: Emblem олицетворява идентичността на марката със запазен знак – емблематичните шест заледени долини, заобикалящи най-високия връх в Европа. Ако разпознавате себе си сред ароматния профил на мъжа с небрежен шик стил, усет към изтънчения лукс и око за детайла - не пропускайте срещата с Montblanc Emblem. Montblanс Emblem внушава елегантност чрез контраст между чувствена канела и акватични, почти заледени, зелени листа на виолетка.

През 1976 г. Юбер дьо Живанши създава ароматната легенда Gentleman. Gentlemen only oтбелязва завръщането на модерния джентълмен, а Gentlemen Only Intense подсилва чувствената природа на тази нова версияGentlemen Only Intense подчертава елегантността и естествения  чар на актуалния джентълмен.

Spicebomb на Viktor&Rolf носи експлозивно цитрусово начало, пристрастяваща сърцевина и изискана аура.

Intense He Wood комбинира три елемента: въздух, вода и дърво, за да разкрие образ на мъжа, който живее в града, но мечтае за природата.

Kenzo Homme Night крие интригуваща и енергизираща изненада за всички мъже, които не се взимат твърде насериозно.

По двойки

Лимитираната двойка L'Eau Par Kenzo Mirror Edition носи класическото, но в същото време съвременно, въплъщение на духа L'eau par Кenzo, сдобил се с много верни почитатели след излизането си през 1996 г., заради характерната си лекота и свежа плодово-акватична природа. Двете нови издания за нея и него са истински освежаващ коктейл в горещото време и носят специфичната дълготрайност за аромата.

Kакво по-подходящо за темата от аромати, предназначени за хора, търсещи нови хоризонти - новото поколение, което иска да заяви себе си с оригинални идеи и заразната си харизма. Trussardi интерпретира точно този стремеж и желание чрез двата нови аромата за него и нея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти