Създадено за Eucerin

Андреа Банда Банда – живот като на кино

Учила в Лондон, влюбена в киното, работила рамо до рамо с момичетата от Edna.BG, сега Андреа Банда Банда превръща студиото на „На кафе“ в кино салон, а социалните мрежи обсипва с холивудски блясък.

Тя е нежна и синеока, пристрастяващо чаровна и магнетично невинна.

Живее на високи обороти и хвърчи от събитие на събитие като Супермен. Всъщност се чудим кога изобщо й остава време да гледа филми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I Want An Oscar (@andrea_bandabanda) on

Истински доволни сме, че успяхме да я примамим да се върне отново в редакцията ни, за да можем да си поговорим отново с нея. Радваме се, че и тя се съгласи, защото те, звездите, понякога са недостъпни.

Не и Андреа. Ето я и за вас:

Сякаш беше вчера, когато беше просто влогър, влюбен в киното. Сега си тв звезда :) Как стана?

Да, седях на съседното бюро до вашия екип и пишех сценарии, снимах и монтирах за моя кино-влог. Видеата попаднали в полезрението на продуцентите от „На кафе“ и ето ме по телевизора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I Want An Oscar (@andrea_bandabanda) on

Ако имаше неограничен бюджет, какъв филм би занесла?

Нещо мащабно ще бъде! Например в Космоса! Той и Том Круз се е запътил да снима там, така че може двамата нещо да направим ;)

Да се върнем към сегашния ти звезден статус. Виждаме те всеки ден на екран и макар да вярваме безрезервно в силата на грима, знаем, че добрият външен вид идва най-вече отвътре. Каква е тайната?

Заради предаването всеки ден съм с много тежък грим. Знаете как е. И с времето започна да ми тежи на кожата.

Посъветвах се с дерматолог, защото те най-добре знаят как да решат проблемите на кожата. Тя ми каза, че съм много млада и все още мога спокойно да се доверявам на козметиката, която се продава в аптеките. Има време за процедурите в клиника.

Андреа Банда Банда
Снимка: Edna.bg

И че трябва да мисля за едно единствено нещо – хидратацията. За бръчките, каза тя, е още рано, но ако искам да съм като Джулия Робъртс на 50, а аз искам, трябва да поддържам кожата си добре хидратирана.

В момента ползвам Eucerin-Hyaluron Filler ултралек хидратиращ гел. Много лека текстура и много бързо попива. За мен това е много важно, защото сутрин изобщо нямам време и искам бърз резултат.

Формулата, която съдържа само 11 съставки, комбинира два висококонцентрирани вида хиалуронова киселина с глицерин. Всички те работят като "магнити" за незабавна и интензивна хидратация.

Кои са трите сериала, които Андреа ни препоръчва, вижте във видеото горе :)

Андреа Банда Банда
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти