Алисия Викандер като черен лебед и edna българска рокля по червения килим в Лондон (+ още от най-добрата звездна мода)

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

През изминалите дни Бри Ларсън отбеляза стабилно присъствие на червения килим заради главната си роля в „Капитан Марвел“. На световната премиера на филма за новата супергероиня актрисата беше облечена с в рокля Rodarte в телесен цвят. Освен дългия шлейф и асиметричната и полупрозрачна долна част, други елементи, заслужаващи внимание тук, са бродериите във формата на звезда (какъвто е и символът на героинята), която откриваме и по обеците.

червен килим
Снимка: Getty

За прожекция на „Капитан Марвел“ в Ню Йорк актрисата блестеше в още едно произведение на Rodarte – панталони с висока талия и топ с бухнали ръкави, и двете обсипани с пайети.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още от най-добрите визии от червения килим през изминалата седмица в галерията >>>

Миналият понеделник Лили Джеймс („Пепеляшка“, „Mamma Mia! Отново заедно“) заложи на български дизайнер Петър Петров. За да посети наградите “Into Film” в Лондон, актрисата облече негова асиметрична миди рокля на точки и ни накара да я харесваме още повече.

червен килим
Снимка: Getty

Седмицата на модата в Париж през изминалата седмица привлече вниманието с ревюто на Chanel, където погледите ни се спряха върху Марион Котияр и тази интересна рокля на марката в два цвята.

червен килим
Снимка: Getty

Нежна и елегантна, Алисия Викандер напомняше на черен лебед при появата си за ревюто на Louis Vuitton. Роклята на актрисата беше разчупена със сребристи мъниста и флорални мотиви в бяло. Такива елементи, само че цветни, виждаме и по чантата ѝ, съчетана с лачени черни обувки.

червен килим
Снимка: Getty

В петък миналата седмица беше открит и филмовият фестивал South by Southwest (SXSW) в Остин, Тексас. Там Оливия Уайлд представи режисьорския си дебют с “Booksmart”, а за няколкото си появи беше заложила на бохемски стил - вижте останалите ѝ тук >>>

Вижте още от най-добрите визии от червения килим през изминалата седмица в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти