6 тенденции при прическите, които ще бъдат актуални през 2015

6 тенденции при прическите, които ще бъдат актуални през 2015
Снимка: netinfo

Не е нужно да бъдем ясновидци, за да можем да усетим правилно в каква посока ще ни отведат модните тенденции при прическите през 2015 година.

И разбира се, за да ви представим актуалното във формата, цвета и дължината на косата в началото на година, ще ви представим няколко от най-известните и всепризнати за модни икони дами.

Ето и кои ще бъдат най-добрите акценти при оформянето на женствената грива:

Права черта, къса коса

Косата, подстригана на черта , с дължина малко по-къса от нивото на рамената, е един прекрасен завършек на визията. Практична прическа, която едновременно може да обере овациите при официален повод и също така да бъде безкрайно удобна в ежедневието. За още повече разкош към фризурата можете да добавите и светли оттенъци, с няколко тона по-светли от естествения ви цвят. Точно както е направил моделът на Виктория Сикрет (Victoria's Secret) Джордан Дън.

Деликатни кичури

Техниката носи името "Babylights" и реализирана върху прическата изглежда така, сякаш цветът на бебешката ни коса се е "разлял" небрежно и деликатно върху няколко по-обемни кичури от нея. Тази фризура е перфектна за жени, които искат да се открояват, но в същото време предпочитат да запазят естествената си красота. Освен това, такава прическа се поддържа изключително лесно. Точно такава е и косата на модела Миранда Кър.

Къси дължини

И през 2015 ще се запази тенденцията ножицата да взима повече от дължината на кичурите. Това, разбира се, не бива да смущава дамите, които имат смелост да подкъсят своята боб прическа. Фризурата е наистина впечатляваща, още повече ако косата е в подходящ цвят и е аранжирана с кичури в близки тонове. Екстравагантна, знойна и възхитителна. На такава прическа се радва в момента и Скарлет Йохансон

Шаблони за коса

Как бихте реагирали, ако косата ви е руса, а от средата изведнъж прелива в катранено черен цвят? Е, това ще е един от модерните акценти на годината, разбира се - за жени, които имат смелостта да го направят. Тази прическа се реализира с помощта на шаблони. Ако сте вдъхновени и я искате за себе си, нашият съвет е да не правите експерименти у дома, а да се доверите на професионален стилист. Точно като Гуен Стефани.

Тенденция - брюндинка

Брюнетка + блондинка = брюндинка. Бионсе правилно е решила това коафьорско уравнение и е получила наистина чудесен резултат. Това е по-омекотена вариация на тенденцията омбре и косата ви може да издържи така дълго преди следващото боядисване. Освен това техниката е щадяща косъма и няма да изтощи гривата ви, както го прави боята всеки месец.

Блондинка - роза

Това е едно ново перфектно съчетание на русите оттенъци и на розовото. Най-хубавото на този тренд е, че от самите вас зависи колко точно розови и сияни желаете да бъдете - дали да бъде съвсем леко доловим нюанс, или да се акцентира върху тази палава тенденция. А цветът се отмива с всяко следващо къпане. Каквото и да решите, знайте, че блондинките, "целунати" от изкусителната роза, наистина не остават незабелязани. Точно като стилната Сиена Милър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти