Създадено за Beauty

6-те елемента на красотата

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Красотата е именно там – в натрупаното знание, в изборите, които ни дават повече време за себе си, в грижата за тялото и в ласките на душата. Достатъчните часове за сън, здравословно хранене, хобитата, свободното време, физическата активност, витамините и минералите ни правят по-устойчиви на стреса и държат нежеланите вестоносци на остаряването далеч от живота ни задълго.

В това състезание с годините не сме сами. С нас са 6-те важни елемента на красотата :

Хидролизираният колаген увеличава еластичността на кожата, забавя признаците на стареене и подобрява подвижността на ставите, а недостигът му в организма може да доведе изсушаване и накъсване на косата при разресване, косопад, поява на бръчки, загуба на калций, сухота в очите, очни заболявания и др.

Витамин С е друг предан войн в битката с времето. Той защитава клетките от оксидативни увреждания и е силен антиоксидант, който подкрепя имунната система и помага за поддържането на силна коса и здрави нокти. Витамин С ускорява синтеза на колаген, който има важна роля за еластичността на кожата и е от съществено значение за възстановяването ѝ.

f
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Коензим Q10 е антиоксидант, който действа на митохондриално ниво, предотвратява формирането на свободни радикали и намалява клетъчното стареене. С напредване на възрастта спада естествената способност за превръщане на коензим Q10 в активната му форма убиквинол. Тази тенденция е по-силно изразена при хора над 40-годишна възраст.

Витамин Е е мастно-разтворим антиоксидант, който участва в защитата на клетките от оксидативни увреждания. Действа като имуностимулант, подпомага доброто кръвообращение, регулира кръвната захар и защитава сърцето. Той стимулира растежа на косата, намалява появата на бръчки и хиперпигментацията на кожата.

Витамин А (ретинол) спомага за поддръжката на кожата в нормалното ѝ състояние и процеса на диференциация на клетките. Той се грижи за доброто зрение, здравата коса и нокти, подмладява тялото и се бори с вирусите и бактериите.

Биотин (витамин B7) е водоразтворим витамин, който подобрява ензимните реакции и взаимодействието им с останалите вещества в тялото. Биотин връща блясъка на косата, мекотата на кожата и здравината на ноктите. При недостиг се наблюдават чупливи нокти, косопад, суха и повехнала кожа. Приемът му е препоръчителен и за жени, които боядисват косите си, за да избегнат прекомерната дехидратация и изтощаване на косъма.   

d
Снимка: Beauty+

Хранителната добавка Beauty+ включва всички тези така важни елемента. Beauty+ е разработена под формата на сърцевидни таблетки за дъвчене, създадени специално за дами, които искат да се наслаждават на собствената си красота, независимо от възрастта, да я усещат с тялото, ноктите и косата си и да се чувстват изпълнени в енергия през всеки нов ден. Вeauty+ е с нова формула здравословни дъвчащи таблетки с биотин и е наш благонадежден приятел с армия от малки сърца, които ще разтопят от удоволствие всяко голямо женско сърце.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти