6 изгодни модни находки до 60 лв., които ще направят пролетта ти по-цветна и стилна (ако ги вземеш още сега!)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

Деница Димитрова

Колкото и любимо време от годината да е пролетта, не липсват неща, които отвреме-навреме ни пречат да се насладим на сезона: било то пролетна умора или лошо време, напук на очакванията ни.

Edna добра покупка обаче винаги е добра идея за подобряване на настроението!

Затова съм ти подготвила няколко модни находки, които са не само красиви, но и на много добри цени, за да не пострада излишно портмонето ти. Приятно разглеждане и пазаруване!

Бяла тeниска Galla jewelry с щампа сладолед (14, 90 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Бялата тениска е сред най-добрите приятелки от гардероба, които можеш да имаш през топлите дни. А когато е с подобна красива щампа, направо си плаче да я носиш не само заради удобството, но и погледите, които ще отиват натам. Ако усещаш лека ирония заради цветята вместо топки сладолед, сръчкай съвестта си, като си купиш след това и двете – заслужаваш ги!

Комплект бижута Kristin Fashion & Accessories Austrian Crystal, от 3 части (29, 00 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Време е да замениш големите бижута около яката и върху пуловерите с нещо по-деликатно, което само́ ще привлича внимание с блясъка си. Този комплект бижута от 3 части с кристали и сребърно покритие е изключително изгоден и подходящ не само за деловия ти стил в офиса, но и за лекота и повече свободно движение през останалото време.

Раница David Jones 5702-408 (59, 99 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Тази раница от еко кожа според мен уцелва баланса между класика и модерност заради черния цвят, комбиниран с бродерия на цветя. Ако си сред хората, които не могат да се разделят с любимото черно, но искат да внесат малко свежест, няма по-подходящ избор.

Чадър Galleria Summer Daisy (60, 00 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Въпреки нетърпението вече да облечем любимите си тениски и рокли, времето напоследък не е на наша страна. Не е задължително обаче изненадата да е неприятна, особено ако носиш този чадър с маргаритка, който носи настроение. А и нали всички сме цветя, които имаме нужда от грижа (в случая – поглезване с покупка) и поливане, за да цъфтим?

Шал Pavlovo Posad “Fairy Dance” (52,25 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Както вече казаха, тази пролет е добра в поднасянето на изненади, затова бъди подготвена да се сгушиш в нежната прегръдка на шал като този. Комбинирай с едноцветна блуза, за да го превърнеш в акцента на визията си.

Лента за глава HatYou SE0634 (11, 99 лв.*)

Fashion Days
Снимка: Fashion Days
 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Когато не ти се носи шапка, но искаш да разнообразиш външния си вид, лентата за глава е чудесен избор. Можеш да избереш между няколко разноцветности, които да носиш с удоволствие и през лятото за небрежна елегантност с нотка бохемски шик.

* За улеснение те информирам, че цените и продуктите в наличност са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

За още изгодни предложения посетете нашата категория Оферти ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти