Създадено за Lilly Drogerie

6 грим продукта, с които да изглеждаш като Дженифър Анистън (купи ги сега с до 45% НАМАЛЕНИЕ)

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Дженифър Анистън е еталон за това как една жена трябва да минава през различните етапи от живота си - с финес, усмивка и умерена доза поддръжка. Актрисата неведнъж е споделяла, че не обича да носи тежък грим и е привърженик на семплите тонове, пърхащите мигли и свежите устни.

Всички я обикнахме заради ролята ѝ на Рейчъл Грийн в култовия сериал "Приятели" и продължаваме да се възхищаваме на силата и таланта на тази истинска жена, преминала през не малко изпитания.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Ето защо не е никак странно, че се вдъхновихме от ежедневната грим визия на звездата и искаме да се опитаме да я пресъздадем и в нашето есенно ежедневие.

Колкото и да не ни се иска да си признаем, есента е тук. Но аз смятам, че това не бива да е повод за тревоги, а напротив - трябва да се радваме на възможностите, които ни предоставя новият сезон.

А те са наистина безкрайни - от нова декорация, с която можем да освежим дома си, през нови дрехи, с които да обновим гардероба си, та чак до нова козметика и гримове, с които да изглеждаме като същински есенни богини!

грим
Снимка: Lilly Drogerie

За последното нещо вече са се погрижили от Lilly Drogerie, защото до края на месеца можеш да си купиш десетки гримове на водещи европейски брандове и то с до 45% ОТСТЪПКА. Точно така - сега можеш да напълниш пазарската кошница с гримове без никакви угризения и дори ще спестиш пари!

Ето защо не трябва да страдаш, ако очната ти линия е размазана от сълзи по отминалото лято. Време е да обновиш есенния си козметичен несесер и ние ще ти помогнем в тази мисия.

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Подбрали сме 6 специални продукта, които грабнаха вниманието ни и сме сигурни, че ТРЯБВА да имаш този сезон, за да покориш със самочувствие всеки връх по пътя си! А още по-добрата новина е, че всички в момента са на супер изгодна цена.

Фон дьо тен BOURJOIS ALWAYS FABULOUS (19,49 лв.*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Това е един вълшебен фон дьо тен, който придава безупречен вид на кожата в продължение на целия ден. Защото, за да приличаш на Дженифър Анистън, трябва да имаш идеалната основа. С 24-часова високоустойчива формула, без съдържание на масла, въздушно лека кремообразна текстура, кадифено нежен финиш, полуматов завършек и слънцезащитен фактор 20 - идеален както за по-слънчевите есенни дни, така и за мрачните дни, в които ни се иска кожата ни да изглежда мека, нежна и кадифена.

* А ако го купиш сега, спестяваш ЦЕЛИ 13 лв!

RIMMEL Червило lasting finish (5,89 лв.*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Какво е есента, ако нямаш червило с по-тъмен и изкусителен цвят, което да краси устните ти? RIMMEL lasting finish е с интензивен и дълготраен цвят, който издържа до 8 часа. Гладката и кремообразна текстура спомагат за комфорт през целия ден и лесно нанасяне. Това червило ще е страхотен акцент към иначе по-семплата визия в стил Рейчъл от "Приятели".

*В момента е намалено с 25%

Спирала за мигли L'OREAL PARIS MILLION LASHES EXTRA BLACK (11,99 лв.*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Пърхащите мигли са задължителен есенен аксесоар. Ето защо тази спирала за обем и разделяне миглите е идеална за целта! С нея миглите стават 3 пъти по-плътни, а специалната четка от еластомер и дозатор за равномерно нанасяне без натрупване. 

*Добрата новина е, че в момента е НАМАЛЕНА с 40%

Сенки за очи CATRICE LIQUID METAL LONGLASTING CREAM  (5.29 лв*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Какво е една нежна визия, вдъхновена от Дженифър Анистън, ако в нея няма по-неутрални тонове? Кремообразните сенки на CATRICE  с металическа и бляскава текстура са чудесен избор за добавяне на малко есенни неутрални тонове към визията. Консистенцията им е течна и дълготрайна, което винаги е бонус и се нанасят с удобен апликатор.

Течен хайлайтър ESSENCE #insta perfect (4.59 лв*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Трябва ти и щипка холивудски блясък - буквално и преносно. За целта ще ти помогне този хайлайтър, който придава естествен блясък по цялото лице. Просто трябва да добавиш няколко светлоотразяващи капки от хайлайтъра към фон дьо тена ти. Може да бъде използван и за създаването на блестящи акценти по високите части на лицето- скули, нос или по тялото.

*Добрата новина е, че в момента е НАМАЛЕН с 40%

Компактна пудра BOURJOIS healthy mix (13,89 лв.*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Няма как да минем и без прочутото и толкова любимо на дамите напудряне на носа. Тази компактна пудра на BOURJOIS е с високо покритие и матов завършек, като осигурява дълготрайно матиране и безупречен вид на кожата през целия ден!

*И можеш да си я купиш сега с 45% намаление! За 13,89 лв. вместо за 25,29 лв.

А за да има къде да разходиш гримчетата, които току-що си хареса и купи, от Lilly Drogerie ти дават възможност да си спечелиш самолетна почивка до Италия или Испания за двама, както и цял куп други страхотни козметични награди! Пълните правила за участие можеш да видиш ТУК.

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти