5 рокли, които да облечеш, ако те поканят на сватба тази пролет (избери и купи с намаление)

5 рокли, които да облечеш, ако те поканят на сватба тази пролет (избери и купи с намаление)
Снимка: iStock

Теодора Кацарова

Ако съдим по снимковия поток в социалните мрежи, май е месецът на сватбите! Празник на любовта, триумф на чувствата и безвъзмездното отдаване на другия, семейната идилия, консумацията на най-чистите чувства на света... И източник на редица модни дилеми.

Съмняваме се всяка от вас да има боен снаряд с облекла, които да пази специално за такива поводи и да има готовност да облече само веднъж. Все някога опциите ни се изчерпват и получаваме недвусмислен сигнал, че е време за актуализация на пролетния ни гардероб.

Затова днес ви предлагаме няколко свежи майски предложения за рокли, които да облечете на следващото пролетно събитие.

Защото правилната реакция на такава покана не трябва да е "Ужас! Какво ще облека?", а "Прекрасно, готова съм за незабравимо преживяване!".

 

Рокля с флорален десен by Esprit (119,99 лв*)

рокля
Снимка: Fashion Days

Тази рокля е сякаш олицетворение на пролетта с неустоимата ѝ флорална щампа, а тъмносиният цвят добавя необходимата елегантност, с която да засияете на всяко майско събитие. Препоръчваме ви да я съчетаете със бежови обувки и минималистични бижута.

Пазарувай ТУК >>>

*Първоначалната ѝ цена е 189,99 лв.

 

Разкроена рокля Cana с дантела by Only (60,99 лв*)

Снимка: Fashion Days

Естествено, че няма да забравим и булките! Тази рокля е чудесен избор за облекло на шаферките - нежен розов нюанс, изчистен силует, който излъчва ненатрапчива елегантност. Освен това цената му е повече от добра и би се вписала идеално в бюджета ви. Само си представете как ще изглеждат приятелките ви редом до вас на общите сватбени снимки!

Пазарувай ТУК >>>

*Ако го купите сега, спестявате цели 33 лева!

 

Рокля с дантела by Motivi (198,99 лв)

Снимка: Fashion Days

Що за списък с модни предложения ще бъде, ако в него не фигурира вечната малка черна рокля? Дантелата, разчупената дължина и чувственото сърцевидно деколте правят тази дреха чудесен избор за пролетта въпреки консервативния тъмен нюанс. Заложете на лек грим и дискретен цветен акцент.

Пазарувай ТУК >>>

 

Къса рокля Torriya с набирания by Ted Baker (251,99 лв*)

Снимка: Fashion Days

Тази рокля се носи с високо вдигната глава! За нея е достойна само онази смела дама, която не се страхува да получава внимание и то в големи количества. Моделът е достатъчно консервативен, за да се чувствате комфортно въпреки приковаващия погледите цвят. Освен това свободно падащата материя скрива всички несъвършенства, които биха ви притеснили, за да превземете дансинга и да позирате с широка усмивка пред обектива на сватбения фотограф.

Пазарувай ТУК >>>

* Внимание! Ако закупите сега, спестявате цели 148,00 лв във ваша полза!

 

Флорална рокля с шпиц деколте by Tom Tailor (98,99 лв*)

Снимка: Fashion Days

Влюбихме се! Изключително добре балансиран микс между свобода, женственост и щипка неподправена елегантност. Тази рокля отива на всяка фигура и ще ви накара да се почувствате като в приказка. А за да бъдете още по-неустоима на сватбения ден, изберете небрежни свободно падащи къдрици и минималистични сандали на висок ток. 

Пазарувай ТУК >>>

* Първоначалната цена на роклята е 144,99 лв.

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

Прочетете още: 

 

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти