Създадено за OLX

5 есенни модни тенденции, с които ще покажеш най-доброто от себе си

мода есен
Снимка: iStock

Имаме огромен късмет да живеем в страна с 4 сезона. Така имаме възможност да „започнем на чисто“ цели 4 пъти в годината.

Сега, когато сме в началото на новия активен и уютен сезон, с голямо удоволствие ви споделяме новите есенни тенденции.

Не тъгувайте за летните си дрехи, а им благодарете за хубавите спомени и ги приберете на най-горния рафт в гардероба. Есенните дрехи, аксесоари и обувки, с които ще ги замените, са повече от разкошни.

В платформата за обяви OLX.bg има цяла категория Мода, където можете да откриете голямо разнообразие от страхотни модни находки. Ето и някои от най-актуалните тенденции за сезона:

Шотландско каре

Можем спокойно да го наречем „най-есенният“ десен. Можете да изберете пола, панталон или рокля в този десен и да комбинирате с деним и кожа.

Класически секси е комбинацията на поличка от шотландско каре, черно поло и високи до коляното ботуши.

В OLX.bg ще намерите много обяви на дрехи от шотландско каре в различни цветови комбинации и на различни марки. Класическото е в червената гама, но световните модни дизайнери играят с цветовете и предлагат варианти в жълто, зелено и синьо.

Големи якета в цвят фуксия

Освежаваме оранжево-кафявата гама на есента с голям, весел, цветен акцент – яке във фуксия. Да, изисква се щипка смелост да се носи този привличащ погледите цвят, но е токова освежаващо да се противопоставим на отмиращата природа с това пролетно розово.

Големи дамски чанти

Една тенденция, която не ни се иска никога да си отива – големите дамски чанти. С възможност да съберат и лаптопа, и гримовете, тези огромни чанти са идеален начин за стартиране на чисто в есента.

Знаете чувството, когато ти предстои да излезеш с новата си чанта, нали? Сякаш всичко в живота е ново и обещаващо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от O A D (@oadnewyork) на

В OLX ви очаква наистина голям избор на обяви за чанти в модерните охра, червено и черно, като сами ще решите дали да заложите на естествена или еко кожа.

Флорални рокли

Още една пролетна тенденция, която има своето място през есента. Романтични и дълги, роклите на цветя няма да ви позволят да изпаднете в минорно настроение.

Комбинирайте с каубойски ботуши и ще видите как ще се отрази това на настроението – ще сте леки като перце.

А за хладните сутрини и вечери сложете отгоре класическо дънково яке. Една наистина вечна комбинация за безупречен външен вид.

И като споменахме каубойските ботуши, няколко думи и за:

Есенните боти – най-удобните на света

Колкото и да харесваме летните сандали и чехли, те всъщност са доста вредни за краката, защото не осигуряват опората, от която стъпалото има нужда.

Затова с огромна радост посрещаме есенните боти, които са с малко токче, точно колкото да изправим стойката, с хубава опора и истински елегантни.

Носете ги с всичко – с дънките, с роклите, с кожените поли и с костюмите. И един малък трик – боти в светъл цвят удължават краката.

Сега, когато имате списък с есенните модни съкровища, не ви остава нищо друго, освен да посетите OLX.bg, където ви очакват хиляди обяви на дрехи и аксесоари на различни марки на много изгодни цени.

Как да не се радваме на есента!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти