5 чифта обувки под 50 лева, които си заслужават всяка стотинка (и трябва да притежаваш)

мода
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Есента чука на вратата, а това значи, че е време да изпратим сандалите и отворените обувки обратно в ъгъла на шкафа и да се запасим с нови обувки, които да ни служат вярно през променливите есенни дни.

Дойде ли нов сезон, всички се втурваме по магазините в търсене на идеалния чифт обувки, но всички знаем добре, че идеални неща няма.

Все пак можем да постигнем съвършенство по следния начин - просто трябва да си изберем няколко чифта обувки, с които да създадем нашата идеална малка армия за есенните дни. Така ще сме подготвени за моментите, в които времето е почти лятно, както и за дните, в които ни се струва, че дъждът няма да спре да се изсипва от небето.

Идваме ви на помощ с цели 5 предложения, които да включите към армията си от есенни обувки. Всеки един чифт струва под 50 лева и със сигурност може да ви влезе в употреба през есента. Просто вижте какво ви липсва и попълнете редиците на армията си!

Кецове OMS by Original Marines (22, 99 лв.*)

обувки
Снимка: Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

С тези спортно-елегантни текстилни кецове краката ви ще изглеждат като същински слънца, докато се разхождате из градската джунгла. Симпатичният им жълт цвят ще усмихне и най-мрачния ден, а подсиленият им връх и равната платформа ще ви дадат нужния комфорт, за да покорявате върхове през целия ден.

*А най-хубавото е, че в момента можеш да ги купиш за 22, 99 лв. вместо за 69, 99 лв.

Спортни обувки Vikky by Puma (50, 99 лв.*)

обувки
Снимка: Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Съчетанието между пастелни цветове и велур е истински хит през новия сезон, а тези спортни обувки Puma ни дават най-доброто от двата свята. Те са омекотени по специалната технология Soft Foam и са изработени от висококачествен велур и еко кожа. 

*В момента са намалени с 50%!

Пантофки Schutz (49, 99 лв*)

обувки
Снимка: Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези бледорозови пантофки с остър връх са идеални за по-топлите есенни дни, в които не ви се иска да затваряте крачетата си. Подметката им е равна, пристягат се с връзки и изглеждат като по-елегантната версия на романтичните балетни обувки. 

*Спестяваш 155 лв., ако ги купиш сега, защото оригиналната им цена е 204, 99лв!

Гумени боти Brogue Chelsea by Buffalo (36, 99 лв.*)

обувки
Снимка: Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Стигнахме и до обувките създадени специално за онези дъждовни дни, в които ни се иска да си останем вкъщи, за да избегнем локвите навън. Но дългът ни зове, а тези гумени боти могат да са ни верен съюзник в борбата с есенните порои. Те са не само практични, но и много стилни, а плюсът е, че имат и нисък ток.

*Взимаш ги за 36, 99 вместо за 77, 99 лв.

Боти New Look (45, 99 лв.*)

обувки
Снимка: Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези черни боти от еко кожа са универсалният войник в нашия есенен гардероб. Със своя спортно-елегантен вид и ток от 3,5 см, ботите на New Look са обувките, които можем да носим, когато навън захладнее. Бъдете сигурни, че ще отиват на всяка ваша дреха и няма да ви предадат, дори и в най-напрегнатите ежедневни ситуации.

*Първоначалната им цена е 59, 99 лв, но сега спестяваш 14 лв. и получаваш страхотни боти!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти