10 прекрасни дрехи и аксесоара, които трябва да имаш в гардероба си до края на януари

10 прекрасни дрехи и аксесоара, които трябва да имаш в гардероба си до края на януари
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Месец януари преполови, а увлечението ни към модата така и не спира. Което всъщност е добра новина, защото след всички покупки, които направихме за близките си през последните седмици, сега е време да обърнем внимание на себе си и да се поглезим.

А само ние, жените, си знаем кои са нещата, които могат да ни направят истински щастливи. И без колебания заявяваме, че сред най-точните попадения със сигурност попада шопингът. И то на страхотни дрехи и аксесоари, които да допълнят визията ни по неповторим начин.

От какво имаме нужда ли? Всички сме наясно, че колкото и неща да сме събрали в гардероба, едно ново обновление на дрехите ни никога не е излишно. 

Затова няма да губим повече време, а ще ви разкажем за 10 прекрасни дрехи и аксесоара, на които попаднахме във FashionDays и които считаме за "незаконно" (с шеговито намигване, разбира се) да не си поръчаме. Още повече, че в момента са на голямо намаление!

Дънки

Моделът е на Pepe Jeans London и е чудесен, защото е изчистен, класически и перфектен за всякакво облекло. Ще си го комбинираме с туника, с риза, с пуловер или блуза, а за обувките, с които може да се съчетае пак нямаме семнение, защото си отива и със спортни, и с по-официални, дори и с токчета.

*Точно сега се предлагат на цена от 80,99 лева вместо 174, 99 лв.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Боти

Кожените боти с верижки на Love Moschino направо ни разтопяват сърцето. В момента точно тази тенденция с масивните подметки е изключително актуална, а цената им е повече от предизвикателна, защото както знаем, Moschino е висококачествен и иначе скъп бранд. 

*В момента можеш да ги купиш за 129,99 лв вместо за 204,99 лв

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Спортен клин

Една жена и добре да си живее по декемврийски празници, идва Нова година, а с нея и новите ни спортни предизвикателства. Но няма как, трябва да се спортува. Не само заради това колко чудесно се отразява движението на тялото ни, а и заради тонуса и здравето. С каквото и да се захванем - дали ще е фитнес или тренировки у дома, с клина на Ted Baker упражненията ще са по-приятни.

*Намалението му е с 93 лева в твоя полза!

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Спортен сутиен

И като заговорихме за спорт, няма как да подминем и вечното напомняне, че няма как да направим добра, ефективна и качествена треноровка с обикновения си сутиен, който ползваме в ежедневието. Неудобно, непрактично е и най-вече нехигиенично. Затова правилното спортуване започва първо от правилните дрехи за него. А за нас, жените, е нужен спортен сутиен, точно като този на Pepe Jeans London.

*На разпродажба е и се предлага за 37,99 лв вместо за 71,99 лв.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Елек

Колкото и да ни се иска вече да е по-топло и пролетта да дойде по-скоро, все още е зима. А това е прекрасно, защото можем да носим пухени елеци. Нашият любимец е елекът от еко пух на Guess, който е в един много специален син цвят и на чудесна цена.

*Намален е и е с 131 лева по-евтин от редовната му цена.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Спортни обувки

Ако през януари или февруари ви предстои пътуване, задължително помислете за добри обувки, с които да прекарате ежедневието си, докато се разхождате, посещавате забележителности и се наслаждавате на атмосферата на мястото, където сте. Ние ви препоръчваме спортните обувки със скосена платформа на U.S. Polo, които са хем удобни, хем много красиви и кокетни.

*На страхотна цена са от 129,99 лв. Редовната им иначе цена е 204,99 лв.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Дамска чанта

Една нова чанта никога не е лоша идея. Всъщност, съвсем без угризения можем да заявим, че чантите са като обувките, колкото и чифтове да имаш, винаги ще се намери модел, който отива точно на онези дрехи, които иначе все нямаш с какво да комбинираш, нали? Ние сме влюбени в дамската чанта от еко кожа Gian Marco Venturi в прасковен цвят. Не си измисляме, точно такава наистина нямаме!

*Намалена е със 74 лева и струва само 35,99 лв.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Жилетка

Ако имаме една най-най-най-любима дреха на света, то това е жилетката! Сега ще ви споделим защо: защото е идеална за всички сезони... Можеш да си я носиш и лятото, вечер или в по-хладните дни, можеш и зимата, под якето и над по-лека блуза или тениска в закрито помещение. За пролетта и есента няма да обясняваме - тогава може да се носи винаги. Спираме само да говорим и ви показваме коя сме си набелязали  ние - жилетка с колан на Pepe Jeans London.

*Можеш да си я вземеш на цена от 104,99 лв вместо 174,99 лв.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Колан

Коланите пък са един от аксесоарите, при които колкото и да имаме, никога не е зле да сме запасени поне още един под ръка. Използваме ги почти постоянно все пак. А пък когато е с такава интересна шарка като двулицевия колан от еко кожа Next, нямаме колебания, защото ще си отива на доста голяма част от дрехите ни.

*На чудесна цена от 34,99 лв е.

Пазарувай ТУК

ф
Снимка: FashionDays

Часовник

Винаги е важно да знаем как се движим с графика през деня. А да гледаме през 5 минути часовника на телефона е прекалено стресиращо. С един елегантен бял часовник (като аналоговия часовник с кристал на циферблата на Zee Lane) усещането за времето ще е доста по-различно, в положителния смисъл на думата. А и сега е на невероятна, много изгодна цена!

*Ще го имаш само срещу 33,99 лв.

Пазарувай ТУК

г
Снимка: FashionDays

E, надяваме се да сме ви помогнали в избора на нови дрехи и аксесоари. И не забравяйте - каквото и да си купите от януарските разпродажби, носете го с гордост, щастие, стил и класа. Така ще сияете и ще зареждате и себе си, и дрехите с положително настроение!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти