-
2/7. Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Правилен избор на сол
Повечето съвременни домакини използват йодирана сол. Но най-добрият вариант в случая е каменната или морската сол. В повечето домашно консервирани краставички се прибавя също така оцет, копър, захар, синапено семе и зрънца черен пипер;
Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена
- Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела