-
1/7. Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Подберете големината на киселите краставички според това за какво и за какъв вид консервиране ще ги използвате
Обикновено за по-солените туршии, които се приготвят в комбинация с кисело зеле и моркови, се използват по-големите краставички, а за буркани, които се пълнят само с краставички, е добре да избирате по-малките зеленчуци. Друг вариант е след като сте купили краставичките да ги сортирате по размер. Така ще имате буркани с малки краставички, които с удоволствие да хапвате директно и буркани с по-едри краставички, подходящи за приготвянето на салати;
Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
9465
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня