-
7/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Печене на тиквата на скара
Ако имате скара, помислете за печене на резени тиква на скара, за да придадете опушен вкус. Намажете с масло, подправете и запечете на среден огън, докато се появят следи от скара, около 3-4 минути от всяка страна.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България