-
7/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Печене на тиквата на скара
Ако имате скара, помислете за печене на резени тиква на скара, за да придадете опушен вкус. Намажете с масло, подправете и запечете на среден огън, докато се появят следи от скара, около 3-4 минути от всяка страна.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Роби Уилямс показа дъщеря си пред пълен стадион: Теди празнува в Хелзинки (СНИМКИ)
Актуално
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Дженифър Лопес за развода с Бен Афлек: Най-хубавото нещо, което ми се е случвало
От Холивуд
Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой е красавецът, когото София Лорен прегръща на тази снимка?