-
7/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Печене на тиквата на скара
Ако имате скара, помислете за печене на резени тиква на скара, за да придадете опушен вкус. Намажете с масло, подправете и запечете на среден огън, докато се появят следи от скара, около 3-4 минути от всяка страна.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки