-
3/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Почистете тиквеното семе
Внимателно отрежете горната и долната част, след което нарежете тиквата през средата. Изгребвайте семената и жилавия пулп с лъжица. Можете да запазите тиквеното семе за печене отделно като вкусна закуска.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Роби Уилямс показа дъщеря си пред пълен стадион: Теди празнува в Хелзинки (СНИМКИ)
Актуално
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Дженифър Лопес за развода с Бен Афлек: Най-хубавото нещо, което ми се е случвало
От Холивуд
Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой е красавецът, когото София Лорен прегръща на тази снимка?