-
3/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Почистете тиквеното семе
Внимателно отрежете горната и долната част, след което нарежете тиквата през средата. Изгребвайте семената и жилавия пулп с лъжица. Можете да запазите тиквеното семе за печене отделно като вкусна закуска.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки