-
4/8. С каква храна се съчетават различните вина
Сухи розета
Розовите вина също условно можем да разделим на по-леки (по-светло обагрени, с по-фини аромати - от пино ноар, от мерло) и по-интензивни (като цвят и като аромат - от каберне совиньон, от сира). Това е един от най-благодатните видове вина, що се отнася до комбиниране. По-леките розета са идеален партньор на студени меса и салати, докато по-наситените, силни розета се съчетават прекрасно с всякакво месо на скара, с всички морски продукти (на скара или мариновани), с пица, с паста, със солени печива (банички, кифлички, соленки), с киш, със сладки и солени еклери и палачинки.
С каква храна се съчетават различните вина
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес честваме Деня на християнското семейство - Въведение Богородично!
- Фотограф разкрива тайната за успешния брак на крал Чарлз и Камила, която е липсвала във връзката с Даяна
- Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак
- 11 храни, които ще ти помогнат при подуване на корема
- Днес празнуват всички българи с това красиво име!
- 4 тайни за слаба фигура на японките, които крадем
