-
4/7. Проверете етикетите: тези хранителни съставки ни тровят ежедневно
Натриев глутамат
На четвърто място е натриевият глутамат. Това е аминокиселина, въздействаща на чувствителността на рецепторите на езика ви. По този начин тя повишава вкусовите качества на храната. Използва се като съставка на дресинги, супи, чипс, полуфабрикати. Натриевият глутамат уврежда нервните клетки. Може да причини главоболие и гадене.
Проверете етикетите: тези хранителни съставки ни тровят ежедневно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"
- Кой празнува имен ден днес?
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 5-те най-големи грешки на жените в леглото